Life

Personajul Muma Pădurii, câştigător la Masked Singer România 2021. Andreea Marin, în spatele măştii – Update

Joi are loc finala Masked Siner România 2021, iar telespectatorii vor ști cine se afla, de fapt, în spatele ultimelor măști. În finală au mai rămas patru concurenți.
09.12.2021 | 22:52
Personajul Muma Padurii castigator la Masked Singer Romania 2021 Andreea Marin in spatele mastii  Update
Cine a câştigat Masked Singer România 2021. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT
09-12-2021
20:53

Andreea Marin a câştigat Masked Singer România 2021

Personajul Muma Pădurii s-a dovedit a fi Andreea Marin! “Zâna Surprizelor” este câştigătoarea acestui sezon de Masked Singer România.  Mihaela Rădulescu anticipase că Andreea Marin ar putea fi în spatele măştii, în urmă cu câteva ediţii.

“Nu ai cum să fii Muma Pădurii dacă nu ştii ce faci”, a spus acum Mihaela Rădulescu.

09-12-2021
20:41

Câştigătorul Masked Singer România 2021. Cine se afla în spatele măştilor.

Muma Pădurii a rămas singurul personaj care trebuie demascat. Fluturule s-a dovedit a fi Nadine, Şaorma a fost Cabral, iar sub masca Albinuţei a fost Theo Rose.

Patru măști au mai rămas în finala Masked Singer România 2021, iar telespectatorii vor afla joi, 9 decembrie, cine a câștigat sezonul 2. Fluturele, Șaorma, Albina și Muma Pădurii sunt cei patru finaliști.

O singură mască va fi cea câștigătoare în marea finală. Fiecare concurent a oferit indicii care i-ar putea ajuta pe jurați să-și dea seama cine se află în spatele măștii.

ADVERTISEMENT

Cine a câştigat Masked Singer România 2021. Cine se afla, de fapt, în spatele ultimelor măşti

Sezonul al doilea Masked Singer România ajunge la final joi seară, 9 decembrie 2021, atunci când fanii vor afla cine a câștigat competiția.

Lupta finală se dă între cele patru măști rămase, Fluturele, Șaorma, Albina și Muma Pădurii. Fiecare oferă indicii despre identitatea sa, însă juraților le este tot mai greu să ghicească vedeta din spatele măștii.

ADVERTISEMENT

Fluturele a dat câteva detalii despre personalitatea. Acesta a declarat, în cadrul emisiunii de la Pro TV, că a considerat succesul mult prea important în urmă cu ceva timp. Avea senzația că nimic nu-l poate doborî.

„M-am distrat tare acum o săptămână când am auzit că aș putea fi o cântăreață profesionistă. E un compliment frumos, dar eu nu mă las dusă de valul succesului mult prea devreme.

ADVERTISEMENT

Succesul e iluzia cu care m-am hrănit foarte mult timp, am investit în lucruri pe care le consideram importante la vremea respectivă și am neglijat capitole mult mai importante.

Aveam senzația că de pe podium nimic nu te poate da jos, fără să realizez că o rafală de vânt mă poate detrona. Este un preț pe care l-am plătit pe propria mea piele, iar eu sunt exemplul viu că cine zboară prea aproape de soare poate fi rănit și-și poate frânge aripile.”, a declarat Fluturele la Pro TV.

ADVERTISEMENT

În spatele măștii Șaorma se ascundea Cabral, după cum au descoperit detectivii în seara finalei.

„Lumea crede că am origini orientale. Sunt un sensibil. Am muzica în suflet și dansul în picioare. Numele meu este peste tot”, a mai declarat Șaorma.

Cine ar putea fi Albina și Muma Pădurii?

Vocea Albinei a fost o adevărată surpriză pentru jurații de la Masked Singer România. Inna chiar a comparat vocea sa cu cea a celebrei cântărețe Billie Eilish.

„Este un accent în engleză. Asta mă face să cred că ai cântat pe marile scene ale lumii. O să zic Billie Eilish. De ce nu?”, a spus Inna.

Pe de altă parte, Alex Bogdan crede că este vorba despre Laura Bretan, câștigătoarea sezonului 6 Românii au talent.

Jurații nu au reușit să afle până acum nici cine se ascunde în spatele măștii Muma Pădurii. Până acum, juriul a spus că ar putea fi o actriță, o prezentatoare TV, o expertă în bucătărie sau un comediant cunoscut. În ediția precedentă a emisiunii, aceștia nu au reușit să-și dea seama dacă este un bărbat sau o femeie.

Sezonul 1 Masked Singer România a fost câștigat de Corbul, în spatele căruia s-a aflat Mugur Mihăescu.

ADVERTISEMENT
Tags: