Video

Cine este Muma Pădurii, la Masked Singer România? Mihaela Rădulescu: ”De azi nu mai ești bărbat”

Joi seară se difuzează cea de-a zecea ediție ”Masked Singer România”. Detectiva Mihaela Rădulescu este cu un pas mai aproape să descopere cine este Muma Pădurii.
18.11.2021 | 13:41
Cine este Muma Padurii la Masked Singer Romania Mihaela Radulescu De azi nu mai esti barbat
ADVERTISEMENT

Joi, de la ora 21:30, va avea loc a zecea ediție, a sezonului doi, ”Masked Singer România”, la Pro TV. Detectivii, Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu, vor pune cap la cap indiciile pentru a afla cine este Muma Pădurii. În competiție au rămas doar cei mai buni dintre cei mai buni, care le dau bătăi de cap juraților, în încercarea lor de a descoperi ce vedete se ascund sub măști.

Cine se ascunde sub masca Muma Pădurii, la Masked Singer România?

În ediția de joi a emisiunii ”Masked Singer România”, jurații sunt mai aproape să descopere cine se află sub controversată mască Muma Pădurii. Despre ea juriul a spus că ar putea fi prezentatoare TV, actriță, o expertă în bucătărie sau un comediant cunoscut.

ADVERTISEMENT

Deși emisiunea este deja la ediția a zecea, cei patru investigatori nu s-au pus încă de acord dacă Muma Pădurii este femeie sau bărbat, iar acum le este din ce în ce mai dificil să ghicească cine este celebritatea mascată.

Vedeta care se ascunde sub mască face noi dezvăluiri. Ea scoate la iveală o nouă latură a personalității ei și anume sensibilitatea. Muma Pădurii declară că toate cuvintele frumoase, pe care juriul i le-a transmis în ediția precedentă, au emoționat-o.

ADVERTISEMENT

Ea mărturisește că în ciuda momentelor de sensibilitate, care o încearcă uneori, găsește întotdeauna puterea de a se ridica singură și de a merge mai departe.

”În ediția trecută am trecut prin toate stările posibile. M-ați emoționat, pe bune, cu cuvintele frumoase pe care le-am auzit. Da, știu că nu ar trebui să aflați că Muma Pădurii e sensibilă. Am și eu momentele mele de sensibilitate, dar de cele mai multe ori îmi găsesc singură forța să-mi revină puterile”, spune Muma Pădurii.

ADVERTISEMENT

Misterul din jurul măștii se adâncește și mai tare

Chiar înainte de a urca pe scena ”Masked  Singer România” și a cânta melodia ”Eroina”, a lui Carla’s Dreams, Muma Pădurii dezvăluie noi secrete. Ea declară că momentul sau favorit este reprezentat de miezul nopții, când își regăsește, adesea, liniștea.

Faptul că emisiunea se difuzează la ore târzii din noapte îi vine în ajutor celebrității care se ascunde sub mască. Are de gând să câștige trofeul celui de-al doilea sezon.

ADVERTISEMENT

”Momentul meu preferat este miezul nopții sau miezul acțiunii cum îmi place mie să-l numesc. Complicii mei de nădejde sunt luna plină, liliecii și lupii. Doamne, ce mă bucur că emisiunea asta e difuzată noaptea, așa că lucrurile merg în favoarea mea. Am de gând să câștig trofeul cu vocea, nu cu vorba. Nu, nu Vocea României, Vocea Pădurii!”, dezvăluie Muma Pădurii.

Mihaela Rădulescu, mai aproape cu un pas de adevăr

Mihaela Rădulescu în emisiunea Masked Singer.
Mihaela Rădulescu în emisiunea Masked Singer România. 
Sursa: YouTube

După zece săptămâni în care a crezut că sub mască se află un bărbat, acum, Mihaela Rădulescu se răzgândește. După prestația de joi seară, diva de la Monaco ajunge la concluzia că Muma Pădurii este, de fapt, femeie.

”Astăzi m-am eliberat de o povară, în sensul că de azi nu mai ești bărbat. Nu te-am dibuit total, dar ajung din ce în ce mai tare la concluzia că ești foarte tânără, cu un chef de joacă nebun.” , îi spune Mihaela Rădulescu Mumei Pădurii.

 

ADVERTISEMENT