Life

Masked Singer România, un mister greu de elucidat. Ce personaje urcă pe scena de la Pro TV

Masked Singer România este una dintre cele mai controversate emisiuni TV, asta pentru că aduce în prim-plan personaje greu de ghicit.
14.10.2021 | 14:03
Masked Singer România, un mister greu de elucidat. Ce personaje urcă pe scena de la Pro TV
Masked Singer România, un mister greu de elucidat. Ce personaje urcă pe scena de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Show-ul prezentat de Pavel Bartoș continuă și săptămâna aceasta cu măști noi și persoane publice care se ascund în spatele lor. Misterul este unul greu de elucidat chiar și pentru detectivi.

Mihaela Rădulescu, Inna, Horia Brenciu și Alex Bogdan au o misiune dificilă. Cei patru jurați de la Masked Singer România sunt în fața unei provocări de zile mari.

Steaua, Oul Dragon, Albina, Fluturele și Pisica sunt noile persoaneje de la Pro TV, cele care vor oferi indicii chiar joi seara, 14 octombrie, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Masked Singer România aduce noi măști pe scenă. Cine se ascunde în spatele lor

Cea care va pune pe jar detectivii cu indiciile sale este Steaua, care îi cam bagă în ceață pe cei patru jurați de la Masked Singer România.

„Nici nu s-a uscat cerneala pe ziarele în care aparițiile mele senzuale au bulversat o țară întreagă. Cine crede că a fost un accident se înșală.

ADVERTISEMENT

Mi-am asumat orice apariție și lumea ar trebui să înțeleagă că atunci când intri într-un con de umbră folosești orice mijloace de a ieși la lumină. Scopul scuză mijloacele. Ups!

Ce am câștigat? Milioane. Ce am pierdut? Tot. De câțiva ani împart dormitorul cu șase pisici și s-ar putea spune despre mine că sunt pustnică.

ADVERTISEMENT

Dacă n-aș fi cunoscută la fiecare colț de stradă, aș avea o viață absolut banală”, sunt informațiile oferite de personajul Steaua, pe scena emisiunii de la Pro TV.

Steaua de la Masked Singer România
Steaua de la Masked Singer România. Sursa foto: Instagram.com

Reacțiile juraților de la Masked Singer România. Ce spun despre Steaua

„Sunt convins că suntem față-n față cu cel mai mare mister de la Masked Singer România!”, este de părere Alex Bogdan, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

La fel de bulversată și derutată este și Mihaela Rădulescu, cea care săptămâna trecută a ghicit cine se ascunde în spatele Gheișei, și anume Cleopatra Stratan.

Se pare că de această dată fosta prezentatoare de la Ferma nu mai este sigură de nimic și chiar se pierde în detaliile oferite de personajul de pe scenă.

ADVERTISEMENT

„Îmi iei mințile și asta mă derutează groaznic. Am niște idei într-o emisiune, altele în alta, vii cu tot felul de povești… nu mai înțeleg nimic despre tine”, spune vedeta.

Printre numele care se vor rosti legat de Steaua se numără Adelina Pestrițu, Daniela Gyorfi, Bianca Drăgușanu sau Ileana Lazariuc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri