Fotbal international

Mason Greenwood a fost scutit o zi de la şcoală pentru PSG – Manchester United! Fanii vor să-l vadă pe teren

06.03.2019 | 20:34
Mason Greenwood a fost scutit o zi de la scoala pentru PSG  Manchester United Fanii vor sal vada pe teren

Mason Greenwood a fost scutit o zi de la şcoală pentru PSG – Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer se confruntă cu mai multe probleme de lot după ultimul val de accidentări şi a trebuit să apeleze la mai mulţi jucători tineri din propria academia. În aceste condiţii, miercuri seară, antrenorul norvegian ar putea să le ofere debutul mai multor fotbalişti de la echipa a doua a lui Manchester United.

Mason Greenwood a fost scutit o zi de la şcoală pentru PSG – Manchester United. Cum s-a ajuns la această decizie

Mason Greenwood a fost scutit o zi de la şcoală pentru meciul PSG – Manchester United, din manşa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Atacantul de 17 ani învaţă la liceul Ashton on Mersey, care are un parteneriat cu formaţia engleză. Tinerii jucători ai lui Manchester United sunt înmatriculaţi la această şcoală în perioada în care joacă la academie. Profesorii au înţeles situaţia şi l-au scutit pe Mason Greenwood pentru o zi ca să facă deplasarea la Paris.

Fotbalistul de 17 ani va avea liber joi, după meciul PSG – Manchester United, şi se va întoarce la cursuri vineri. Mason Greenwood nu este singurul fotbalist care se află în această situaţie, din moment ce Ole Gunnar Solskjaer a trebuit să cheme mai mulţi jucători de la echipa a doua.

Mason Greenwood a fost scutit o zi de la şcoală pentru PSG - Manchester United
Mason Greenwood a fost scutit o zi de la şcoală pentru PSG – Manchester United

Fanii visează la o prestaţie incredibilă din partea lui Mason Greenwood

Fanii lui Manchester United speră să-l vadă pe teren pe Mason Greenwood. Aceştia şi-au imaginat cum ar fi dacă atacantul de 17 ani va marca golurile prin care “diavolii” ar obţine calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

“Imaginaţi-vă următoarea scenă. United este la egalitate cu PSG, 1-1, la pauză. Lukaku se accidentează şi nu mai poate continua. Mason Greenwood intră pe teren şi marchează o dublă. United câştigă cu 3-1. Greenwood va intra ca un rockstar în şcoală vineri”, a scris un fan al lui Manchester United pe Twitter. În tur, PSG s-a impus pe “Old Trafford”, scor 2-0.