Fotbal international

Mason Greenwood, puștiul minune al lui Manchester United, a primit o mărire de salariu! Va câștiga 40.000 de lire pe săptămână

19.07.2020 | 16:34
Mason Greenwood pustiul minune al lui Manchester United a primit o marire de salariu Va castiga 40000 de lire pe saptamana
Mason Greenwood, puștiul minune al lui Manchester United, a primit o mărire! Va câștiga 40.000 de lire pe săptămână. Sursă foto: transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Mason Greenwood este unul dintre cei mai în formă jucători ai lui Manchester United de la reluarea sezonului în Anglia, motiv pentru care conducerea „diavolilor roșii” a decis să-i mărească salariul.

Atacantul de doar 18 ani ani al lui United își prelungise contractul pe cinci sezoane cu Manchester United în luna octombrie și primea un salariu de 25.000 de lire sterline pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Totuși, în urma evoluțiilor foarte bune făcute de acesta și după ce a intrat în atenția cluburilor mari din Europa, lui Greenwood i s-a mărit salariul la 40.000 de lire sterline pe săptămână.

Mason Greenwood a primit o mărire de salariu din partea conducerii lui Manchester United

Mason Greenwood a primit o mărire de salariu din partea conducerii lui Manchester United, după performanțele reușite de la reluarea Premier League, ajungând la suma de 40.000 de lire sterline pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Tânărul atacant al „diavolilor roșii” a înscris 18 goluri și a oferit 5 pase decisive în 48 de meciuri, din toate competițiile ale acestui sezon pentru echipa sa.

  • 18 ani a împlinit Mason Greenwood pe 1 octombrie

E comparat cu Wayne Rooney

Mason Greenwood a avut un impact atât de mare în echipa lui Manchester United, obținându-și deja locul de titular în formația lui Ole Gunnar Solskjaer, iar fanii „diavolilor roșii” îl compară cu Wayne Rooney, fosta legendă de pe „Old Trafford”.

ADVERTISEMENT

A început fotbalul la şase ani, vârsta permisă în Regat pentru copii de a susţine primele meciuri şi încă de la primul meci jucat pentru micuţa echipă din Bradford a marcat nu mai puţin de zece goluri.

Foarte repede s-a dus vestea despre copilul cu şut de dinamită din Bradford şi marile cluburi şi-au trimis scouterii să îl vadă. Antrenorul echipei, un fost poliţist, mărturiseşte că era sculat şi noaptea de reprezentanţii cluburilor de top, care doreau să ştie dacă Mason va juca a doua zi, pentru a veni să îl vadă.

ADVERTISEMENT

Până la urmă Manchester United a fost clubul care a venit cu cea mai bună variantă pentru Mason Greenwood şi familia sa şi băiatul a plecat să se pregătească la academia clubului, una vestită, de pe porţile căreia au ieşit foarte mulţi jucători de mare valoare.

  • 29.000.000 de euro este cota de piață a lui Mason Greenwood, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: