Sport

Mason Mount și-a făcut un tatuaj cu trofeul Champions League! Mijlocașul lui Chelsea l-a copiat pe Roberto Firmino. Foto

Mason Mount și-a făcut un tatuaj cu trofeul Champions League, după ce în sezonul trecut reușea să câștige competiția în fața rivalilor de la Manchester City.
29.01.2022 | 09:22
Mason Mount sia facut un tatuaj cu trofeul Champions League Mijlocasul lui Chelsea la copiat pe Roberto Firmino Foto
ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui Chelsea și-a tatuat lângă trofeu și un dragon, pentru că finala s-a jucat pe „Estadio do Dragao”, iar „dragao” înseamnă dragon în limba portugheză.

Tatuajul a fost prezentat pe rețelele de socializare de către artistul care l-a realizat, fiind mândru de felul în care arată rezultatul final.

ADVERTISEMENT

Masona Mount și-a făcut un tatuaj cu trofeul Champions League

Mason Mount a vrut să își aducă aminte pentru totdeauna de trofeul Champions League câștigat cu Chelsea în sezonul trecut, încât și l-a tatuat pe corp.

Design-ul nu a fost unul banal, ci Mount și-a mai tatuat și un dragon lângă cupă, pentru a rememora și locul unde s-a jucat finala cu Manchester City.

ADVERTISEMENT

De altfel, Mason Mount este cel care i-a oferit pasa decisivă lui Kai Havertz, autorul unicului gol din finala Champions League, gol înscris pe finalul primei reprize.

„Este ceva la care m-am gândit imediat după finală. Evident, Estadio do Dragao o să rămână în memoria mea pentru că am jucat bine și atmosfera a fost impresionantă.

ADVERTISEMENT

Să am dragonul alături de trofeu mi se pare perfect pentru mine. Sunt fericit și îmi place enorm tatuajul”, a mai spus Mason Mount, pentru SkySports.

În actualul sezon, Mason Mount a jucat 30 de meciuri pentru Chelsea în toate competițiile și a înscris șapte goluri, oferind și șase pase decisive.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani are Mason Mount
  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Mason Mount, conform transfermarkt.com

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Miles (@mileslangford)

Roberto Firmino și-a făcut un tatuaj identic

Câștigarea trofeului Champions League este un eveniment major în viața fotbaliștilor, iar, de multe ori, aceștia își doresc să întipărească momentul sub diverse forme, printre care și tatuajele.

Roberto Firmino s-a tatuat și el după câștigarea trofeului Champions League cu Liverpool în fața lui Tottenham, scor 2-0, în anul 2019.

Tatuajul lui Roberto Firmino. Sursă foto: nau.ch
Tatuajul lui Roberto Firmino. Sursă foto: nau.ch

Alți fotbaliști, spre exemplu Cristiano Ronaldo, care nu au tatuaje, și-au făcut tablouri cu secvențe din finalele Champions League și cu golurile marcate de aceștia.

Starul portughez are tablouri imense, făcute doar din cristale Swarowski, de către un celebru artist columbian, cu unele goluri memorabile marcate în Champions League.

ADVERTISEMENT