Cele mai citite

Foto. Mason a vorbit la un an de la accidentarea horror din meciul cu Chelsea. Cum arată după operaţie

Ryan Mason, mijlocaşul celor de la Hull City, a postat o imagine cutremurătoare cu urmele lăsate de accidentarea provocată de Gary Cahill în urmă cu un an.
Autor: Tibi Demeter | 01.01.2018 | 15:58

La începutul lui 2017, fotbalistul de 26 de ani suferea o accidentare teribilă în partida dintre Hull City şi Chelsea. Mason s-a lovit cap în cap cu Gary Cahill şi a fost transportat de urgenţă la spital, viaţa lui fiind pusă în pericol din cauza unei fracturi craniene.

Într-o postare de pe Twitter în care Mason a vorbit despre provocările din acest an le-a transmis fanilor că se va întoarce mult mai puternic, fiind alături de fiul său George, născut pe 20 decembrie:”Este greu să scriu câteva cuvinte despre anul pe care l-am avut. A fost o provocare mentală şi sunt foarte mândru că am trecut peste asta şi la sfârşitul anului îmi pot ţine copilul în braţe este un feeling special. Revenind mai puternic!”

Mason vrea să revină pe teren

În luna octombrie, Mason a mărturisit într-un interviu că ar vrea să revină pe teren, dar craniul său are nevoie de mult timp pentru a se recupera: “Din punct de vedere fizic, sunt foarte bine, dar craniul meru are nevoie de o perioadă lungă pentru a se vindeca. Încă nu funcţionează normal. Dar când acest lucru se va întâmpla, sper că voi putea juca din nou”, a spus Mason într-un interviu pentru Sky Sports.

Ryan Mason a petrecut opt zile în spitalul St Mary’s Hospital din Londra în urma incidentului şi a mărturisit că se simte norocos că a supravieţuit în momentul în care a fost externat. De altfel, medicii care l-au operat au anunţat la finalul intervenţiei chirurgicale că sunt şanse destul de mici să mai trăiască.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!