Fotbal intern

Masorul de la Pandurii, amendat: “Pe cine am omorît? Eu din ce mai trăiesc?!”

Eugen Căţelu, masorul celor de la Pandurii Târgu Jiu a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru provocarea antrenorului echipei adverse, Leo Grozavu, de la...
05.12.2014 | 09:37
Masorul de la Pandurii amendat Pe cine am omorit Eu din ce mai traiesc

Eugen Căţelu, masorul celor de la Pandurii Târgu Jiu a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru provocarea antrenorului echipei adverse, Leo Grozavu, de la FC Botoşani. Angajatul gorjenilor se declară uimit de diferenţa dintre penalitatea primită de el, 11.340 de lei, şi Alin Şeroni, cel care i-a rupt piciorul lui Nicuşor Bancu, de 740 lei, fiind dispus să atace decizia Comisiei.

“Tocmai am auzit ce amendă mi-au dat. Pe cine am omorît? Nu-mi vine să cred. În minutul 44, Ivanovici de la ei l-a lovit cu cotul în figură pe Unguruşanu. Am sărit toţi de pe bancă. Eu m-am dus să-l ajut pe al nostru, pe Unguruşanu care era la pămînt. Între timp, Leo Grozavu, antrenorul oaspeţilor, îl înjura pe Nicoară şi venea spre noi. Am încercat să aplanez acel conflict şi m-am dus pe bancă. A venit arbitrul de rezervă şi mi-a spus să urc în tribună. Nici măcar n-am înjurat pe nimeni, n-am lovit. Aş fi recunoscut dacă făceam asta. Adică Şeroni, care i-a rupt piciorul lui Bancu a luat amendă de 740 de lei, iar eu am primit 11.340 lei? Înseamnă că am băgat pe cineva în comă! Trebuie să vorbesc la club, să fac contestaţie, să merg la Recurs. M-a mirat şi acel rest de 340 lei. De ce nu o sumă rotundă? Cum m-au judecat, la kilogram, că am 99 de kile şi 340 de grame?

Am datorii la bănci, ca tot omul. Eu sînt un muncitor, un nimeni, cum să mă amendeze cu atît?! Eu ce mănînc, că e cîştigul meu pe aproape 8 luni! Ce fac, mă uit la lună? În aceeaşi şedinţă de la Disciplină, am înţeles că cei de la FC Braşov au luat amendă de 9.000 de lei. Eu am luat mai mult decît un club? Pentru nimic, n-am lovit, n-am atins pe nimeni”, a spus Eugen Căţelu pentru gsp.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!