Massimiliano Allegri, fericit că Juve are mai mult timp de odihnă după eliminarea din Cupă. “Jucătorii sunt epuizați”

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
31/01/2019, 11:23
Massimiliano Allegri, fericit că Juve are mai mult timp de odihnă după eliminarea din Cupă. “Jucătorii sunt epuizați” GALERIE FOTO
Massimiliano Allegri foarte bucuros după eliminarea lui Juventus din Cupa Italiei

Nu e nici un fel de dramă la Torino după ce Juventus a fost eliminată în sferturile Cupei Italiei cu un sec 3-0 la Bergamo, de către o Atalanta care a prins o seară excelentă. Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus, este chiar fericit că echipa sa a scăpat de o competiție și este mai mult timp de odihnă acum. “Desigur, nu te poți bucura când pierzi, dar jucătorii sunt de-a dreptul epuizați. Nu mi-a plăcut nici prima repriză din meciul cu Lazio și am simțit că nu puteau face mai mult, de aceea nici nu le reproșez nimic, chiar dacă primul și al treilea gol le-am făcut cadou.

Mult mai mult mă îngrijorează că s-a accidentat și Chiellini și vom merge în campionat, la Parma, fără ambii fundași centrali de bază, Chiellini și Bonucci, Iar timpul până la primul meci cu Atletico Madrid se scurtează pe zi ce trece. Nu este o seară de uitat cât mai repede, ci de ținut minte multă vreme, pentru ca jucătorii să tragă concluziile care trebuie din această lecție”.

Massimiliano Allegri a felicitat arbitrul care l-a trimis în tribune

Massimiliano Allegri a evitat să comenteze în vreun fel dacă au fost jucători care nu l-au mulțumit, considerând că era aproape imposibil ca să se poată merge la fel de concentrat pe toate fronturile și ceva trebuia sacrificat. Cu toate acestea, tehnicianul bianconerilor a fost foarte nervos pe parcursul partidei și centralul meciului a decis să-l trimită în tribune.

“Felicit brigada de arbitri și în special pe central pentru modul în care au condus impecabil acest meci. Îmi meritam cu prisosință eliminarea, pentru că eram excesiv de nervos și a făcut foarte bine trimițăndu-mă în tribună, pentru că în acel moment acolo îmi era locul și nu pe bancă. Noi suntem oameni, nu mașini și era absolut normal să vină și momentul pasului greșit. Nu e nici o tragedie, ne vom concentra la maxim pe cele două mari obiective stabilite de la bun început.”În schimb, suporterii rivalelor lui Juventus au dat liber pe rețelele de socializare la bucurie după eliminarea bianconerilor.

Massimiliano Allegri a fost eliminat în timpul meciului de la Bergamo și pentru acest lucru felicită brigada de arbitri
Massimiliano Allegri a fost eliminat în timpul meciului de la Bergamo și pentru acest lucru felicită brigada de arbitri
Închide ×