Sport

Massimiliano Allegri îl vrea pe Paul Pogba la Juventus. Ce preț i-a fixat Manchester United

Paul Pogba nu va mai rămâne la Manchester United, a anunțat impresarul fotbalistului, Mino Raiola. Juventus a intrat pe fir, Allegri îl vrea neapărat.
05.08.2021 | 18:09
Massimiliano Allegri îl vrea pe Paul Pogba la Juventus. Ce preț i-a fixat Manchester United
Sursa foto: Evening Chronicle
ADVERTISEMENT

Campionul mondial Paul Pogba este o adevărată pacoste pentru Manchester United. Fotbalistul refuză să-și prelungească înțelegerea cu gruparea de pe Old Trafford.

Juventus încearcă să profite de situație. Antrenorul Massimiliano Allegri îl vrea din nou sub comanda sa. Cei doi au lucrat împreună, tot la Juventus, între 2014 și 2016.

ADVERTISEMENT

Cât cere Manchester United pentru Paul Pogba

Oficialii lui Manchester United sunt conștienți că nu-l mai pot convinge pe Pogba să semneze un nou contract astfel că, vor încerca să amortizeze cumva suma de 105 milioane de euro, plătită chiar celor de la Juventus în 2016.

50 de milioane de euro speră englezii să obțină de la Juventus în schimbul mijlocașului de 28 de ani, cerut insistent de noul antrenor al ”Bătrânei Doamne”, Massimiliano Allegri.

ADVERTISEMENT

Dacă cele două cluburi nu vor ajunge la un acord, sau dacă fotbalistul nu își va dori să se întoarcă în Italia, Manchester îl va pierde gratis. Ar fi pentru a doua oară când Paul Pogba pleacă gratis de pe Old Trafford.

Achiziționat de United în 2009, de la Le Havre, Pogba a debutat la seniori în sezonul 2011/2012, dar nu la convins pe Alex Ferguson că merită un loc în echipa ”diavolilor” și a fost lăsat să plece gratis la Juventus.

Patru ani mai târziu, United îl răscumpăra de la campioana Italiei în schimbul a 105 milioane de euro. În acest moment francezul este cotat la 60 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ce ar putea sta în calea transferului lui Pogba la Juventus

Impresarul fotbalistului, celebrul Mino Raiola, a anunțat că Pogba nu își dorește să mai joace la Manchester United, dar nici nu a menționat dacă Juventus este o opțiune pentru clientul său.

De altfel, Pogba așteaptă încă de anul trecut ca angajamentul cu Mancjester United să ajungă la scadență (30 iunie 2022), pentru a putea să semneze cu Real Madrid.

Atâta timp cât Zinedine Zidane a fost tehnicianul trupei ”los blancos”, Paul Pogba a fost prioritate zero pentru Real Madrid, însă negocierile au eșuat din cauza prețului cerut de United.

ADVERTISEMENT

Luând în calcul și dorința jucătorului de a merge la Real Madrid, Massimiliano Allegri îi are ca variante de rezervă pe Manuel Locatelli de la Sassuolo, Miralem Pjanic (Barcelona) și Tiemoue Bakayoko (Chelsea).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE