Fotbal international

Massimiliano Allegri e și pentru bookmakeri unul dintre favoriții la banca lui Real Madrid. Vezi cotele tuturor favoriților

06.03.2019 | 11:51
Massimiliano Allegri e si pentru bookmakeri unul dintre favoritii la banca lui Real Madrid Vezi cotele tuturor favoritilor

Massimiliano Allegri, antrenorul campioanei Italiei, Juventus Torino, este și pentru bookmakeri unul dintre principalii favoriți la banca lui Real Madrid. Cutremurul care a lovit marți seară Santiago Bernabeu, după acel incredibil 1-4 în returul optimilor de finală ale Champions League în fața lui Ajax, va avea multe replici de acum înainte, unda sa lovind în multe direcții: conducere club, antrenor, jucători.

Massimiliano Allegri, printre favoriții caselor de pariuri pentru a prelua pe Real Madrid

O asemenea umilință suferită de galactici obligă la măsuri dure și urgente pentru noul sezon, pentru a spăla rușinea unui sezon cu adevărat negru. Însuși președintele Florentino Perez este serios pus în discuție dacă trebuie să mai rămână sau nu, dar indiferent cine va fi șeful administrativ al clubului viața merge înainte și deja se emit nume pentru cel care va fi succesorul lui Santiago Solari.

Casa de pariuri Sisal Matchpoint a întocmit deja o listă cu numele care au cele mai mari șanse de a deveni din vară antrenor la Real Madrid. Foarte mult a urcat în topul favoriților actualul antrenor al lui Juventus, Massimiliano Allegri, despre care tot mai multe voci din interiorul și din exteriorul clubului torinez susțin că a sosit momentul încheierii ciclului petrecut alături de bianconeri cu depline satisfacții pe plan intern, dar fără a fi reușit să câștige Champions League, deși a jucat două finale.

Massimiliano Allegri Real Madrid se poate face, pentru că și Juventus caută înlocuitor pentru banca tehnică
Massimiliano Allegri Real Madrid se poate face, pentru că și Juventus caută înlocuitor pentru banca tehnică

Cota lui Allegri de a prelua Real Madrid a scăzut foarte mult în câteva zile

Dacă în urmă cu o săptămână cota lui Allegri de a ajunge pe Santiago Bernabeu era undeva între 7 și 8, acum ea a scăzut vertiginos, la 4 și se estimează că poate deveni și mai mică în următoarele zile, deoarece Allegri are mulți prozeliți în capitala Spaniei și ar fi considerat o alegere excelentă. Și cum nimeni dintre șefii lui Juventus nu a ieșit să spună un cuvânt despre viitorul lui Allegri, acesta e tot mai puțin văzut să continue în Piemont.

În fața sa, cu cotă 3 se află alte două nume importante, Jose Mourinho și Mauricio Pochettino, dar ultimul are pe masă și oferta lui Manchester United și are marele handicap că orice club l-ar vrea ar trebui să îi plătească lui Spurs o sumă considerabilă pentru a putea pleca înainte de sfârșitul contractului la Tottenham. Alte nume aflate în cotații sunt Joachim Low, Fernando Hierro și Raul Gonzales, toți la cotă 9, Antonio Conte și Jurgen Klopp, cotă 12 și Didier Deschamps, cotă 20.