Fotbal international

GALERIE FOTO. Cu cine se iubeşte Allegri. În anii ’90 era urmărită de adolescentele din România

Massimiliano Allegri a trecut peste ratarea Ligii Campionilor cu Juventus şi şi-a găsit consolarea în braţele unei prezentatoare TV cunoscută atât în Italia, cât şi în România. Antrenorul...
04.07.2017 | 18:05
GALERIE FOTO Cu cine se iubeste Allegri In anii 90 era urmarita de adolescentele din Romania

Massimiliano Allegri a trecut peste ratarea Ligii Campionilor cu Juventus şi şi-a găsit consolarea în braţele unei prezentatoare TV cunoscută atât în Italia, cât şi în România. Antrenorul bianconerilor a fost surprins de paparazzii italieni de la revista Chi alături de Ambra Angiolini, cei doi fiind văzuţi sărutându-se în vacanţa pe care o petrec împreună.

Ambra Angiolini este cunoscută pentru emisiunile pe care le prezenta la Mediaset, grup media deţinut de Silvio Berlusconi. Frumoasa italiancă este cunoscută în rândul românilor datorită emisiunii Non e la Rai, urmărită de foarte multe adolescente în anii ’90. Ambra era visul oricărei adolescente: cânta bine, era frumoasă şi star TV. În prezent are 40 de ani şi jurnaliştii italieni scriu că ar avea o relaţie cu Massimiliano Allegri.

Max Allegri, pregătit de al 4-lea sezon la Juventus

Allegri a fost numit antrenor al lui Juventus în vara lui 2014, tehnicianul luându-i locul lui Antonio Conte care plecase la echipa naţională a Italiei. Încă din primul sezon şi-a pus amprenta pe jocul echipei, ducându-i pe torinezi până în finala Ligii Campionilor, pierdută în faţa celor de la FC Barcelona. Dacă pe plan european nu a avut încă noroc, altfel stau lucrurile în competiţiile interne.

Juventus a câştigat eventul în Italia trei sezoane la rând, Massimilano Allegri ajungând la 7 trofee câştigate alături de torinezi. Bianconerii se pregătesc de noul sezon, urmând să joace două meciuri amicale de lux, cu FC Barcelona şi cu PSG. Pe 13 august, Juventus va juca primul meci oficial al sezonului, în Supercupa Italiei, împotriva lui Lazio Roma, o săptămână mai târziu urmând să debuteze şi în noua stagiune de Serie A.