Fotbal international

Massimo Moratti, fostul patron al lui Inter Milano, anunț surprinzător: „Messi nu e un vis interzis pentru noi!”

06.04.2020 | 14:22
Massimo Moratti fostul patron al lui Inter Milano anunt surprinzator Messi nu e un vis interzis pentru noi
Massimo Moratti, fostul patron al lui Inter Milano, anunț surprinzător: „Messi nu e un vis interzis pentru noi!”. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Massimo Moratti, fostul proprietar al lui Inter, a făcut un anunț surprinzător și anume că „nerazzurrii” iau în considerare transferul lui Lionel Messi de la FC Barcelona.

Massimo Moratti a anunțat că Messi e o țintă pentru Inter Milano

Massimo Moratti a anunțat că Lionel Messi poate fi adus la Inter Milano, chiar și cu o posibilă criză cauzată de epidemia de coronavirus, dar cere doar o implicare din partea conducerii.

ADVERTISEMENT

„Messi nu e un vis interzis pentru noi! De altfel, nu era nici înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus, iar cu o mică implicare din partea conducerii sunt sigur că Messi va fi transferat”, a precizat Massimo Moratti.

„Până la finalul sezonului se pot întâmpla multe lucruri ciudate”

Massimo Moratti a continuat și a precizat că până la finalul sezonului din Serie A se pot întâmpla multe lucruri, în ciuda faptului că nu se știe dacă va mai fi reluat vreodată sezonul 2019-2020 din Italia, fiind cea mai afectată țară europeană de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă lucrurile se vor schimba în bine sau în rău, dar cert este faptul că până la finalul sezonului se pot întâmpla multe lucruri ciudate”, a mai declarat fostul președinte al lui Inter Milano.

Lionel Messi a fost supărat pe conducerea catalanilor pentru cum au gestionat situația privind coronavirusul și i-a atacat: Ne-a surprins mult că, din interiorul grupării, anumite persoane au dorit să ne pună sub tirul criticilor, încercând să ne preseze să facem ceea ce noi am făcut mereu. 

ADVERTISEMENT

Noi am vrut de la început micșorarea salariilor, am înțeles perfect că suntem într-o situație excepțională. Am fost întotdeauna primii care au ajutat clubul când ni s-a cerut”.

„Nu am vorbit până acum pentru că prioritatea noastră era să găsim soluții reale de a-i sprijini pe cei mai afectați de această criză”, a mai spus starul argentinian.

ADVERTISEMENT