Fotbal intern

Massimo Pedrazzini, atacuri la adresa lui Gigi Becali: ”Dacă îmi vede copilul pe stradă nici nu îl recunoaște”

14.02.2020 | 15:44
Massimo Pedrazzini atacuri la adresa lui Gigi Becali Daca imi vede copilul pe strada nici nu il recunoaste
Fostul antrenor și director tehnic de la academia FCSB, Massimo Pedrazzini, a lansat câteva atacuri la adresa finanțatorului Gigi Becali și a felului în care conduce întregul grup
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor și director tehnic de la academia FCSB, Massimo Pedrazzini, a lansat câteva atacuri la adresa finanțatorului Gigi Becali și a felului în care conduce întregul grup.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 6,35 este cota pentru „1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Massimo Pedrazzini, atacuri la adresa lui Gigi Becali: ”Nu a fost niciodată o relație strânsă între noi”

”Chiar dacă mi-a botezat copilul, nu a fost niciodată o relație strânsă între noi. Dacă îmi vede copilul pe stradă nici nu îl recunoaște”, și-a început Massimo Pedrazzini atacurile la adresa lui Gigi Becali.

”Câteodată fiul meu mă întreabă: ‘De ce cu nașul surorii avem o relație apropiată, dar pe nașul meu nu îl văd niciodată?’ Știe cine este nașul lui, îl vede la televizor, dar i-am explicat situația dintre noi”, a declarat italianul la gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”I-am spus lui Gigi Becali tot ce s-a întâmplat”

”Problema este că Gigi Becali a încercat să impună ideea de la FCSB și la copii și juniori. Pentru aceste lucruri noi nu ne potrivim. Nu se poate face fotbal juvenil pe ideea unor persoane fără nicio calificare profesională, școală de antrenori și experiență”, a spus Pedrazzini.

”I-am lăsat un mail lui Gigi Becali atunci când am plecat de la FCSB, am spus tot ce s-a întâmplat, cum au vrut să gestioneze centrul de copii și juniori, cu niște idei diferite față de ale mele”, a continuat fostul director tehnic al Academiei FCSB.

ADVERTISEMENT

”Cineva de acolo avea în gând să conducă numai altfel”

”Ei aveau nevoie de o persoană executor de ordine, scoate asta pune asta, nu se poate face așa. Eram director tehnic la primele patru echipe, iar al doilea an la primele două echipe”, a mai afirmat Massimo Pedrazzini.

”Mi s-a spus că antrenorii voiau mai multă independență, dar eu nu am obligat niciun antrenor să facă ce spun eu. Rolul meu era să ajut copiii alături de antrenor, pentru dezvoltare. Cineva de acolo avea în gând să conducă numai altfel. Nu Geambazi, alte persoane”, a explicat italianul.

ADVERTISEMENT

”Eu eram singura persoană cu licență de antrenor acolo”

”La un moment dat am ajuns până când nu se mai putea continua și am hotărât de comun acord să plec. Atunci i-am spus lui Gigi Becali tot ceea ce se petrecea acolo”, a precizat Pedrazzini.

”Eu eram singura persoană cu licență de antrenor acolo, nimeni altcineva nu mai avea și atunci am întrebat: ‘Cu ce autoritate voi vorbiți despre fotbal dacă nu aveți nicio experiență, licență sau cunoștință?’”, a încheiat italianul.

Mirel Rădoi a dezvăluit metoda prin care Cosmin Olăroiu minimiza implicarea lui Gigi Becali în alcătuirea primul „11” de la FCSB. Finanțatorul a dezvăluit că a primit o ofertă oficială, în valoare de 9.000.000 de euro pentru 50% din drepturile federative ale lui Florinel Coman, de la o echipă din MLS.

ADVERTISEMENT