ADVERTISEMENT
Carousel hot news

UPDATE / Massone a ajuns în ţară! Vine şi Hernan Crespo?

UPDATE 18:15 / Aşa cum FANATIK.RO a anunţat, viitorul posibil patron al Rapidului s-a întors miercuri seară în România. "Angelo Massone a sosit în ţară, este în aeroport. Pînă acum eu am...
Autor: Adrian Dumitru | 09.07.2014 | 18:19
UPDATE / Massone a ajuns în ţară! Vine şi Hernan Crespo?

UPDATE 18:15 / Aşa cum FANATIK.RO a anunţat, viitorul posibil patron al Rapidului s-a întors miercuri seară în România. “Angelo Massone a sosit în ţară, este în aeroport. Pînă acum eu am intermediat discuţiile dintre Adrian Zamfir şi Massone. El are intenţii serioase. Am vorbit şi cu Hernan Crespo azi la ora 12. Este un adevărat profesionist şi ar fi deschis pentru o colaborare”, a declarat Renzo Rossi la DolceSport.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––-

08 iulie 2014

Preluarea Rapidului de către Angelo Massone a intrat pe ultima sută de metri, italianul urmînd ca miercuri dimineaţă să aibă o ultimă discuţie cu administratorul judiciar al giuleştenilor, Cristina Andronache, şi cel special, Adrian Zamfir.

După ultimatumul primit din partea oficialilor Rapidului, care i-au transmis omului de afaceri italian să fie marţi în ţară cu cel puţin 200.000 euro pentru datoriile urgente (vezi detalii), Massone a arătat, cel puţin teoretic, că intenţiile sale sînt reale.

Massone către Andronache: “Vin miercuri!”

Fostul acţionar al lui Livingstone a avut în cursul zilei de marţi o discuţie cu persoanele care au în custodie destinul Rapidului şi le-a transmis că miercuri dimineaţă se prezintă în România. “Miercuri vom vedea dacă într-adevăr Angelo Massone doreşte să fie proprietarul clubului. Dacă va avea banii necesari, actele se vor face imediat. Dacă nu, afacerea o să cadă. Italianul m-a sunat şi pe mine, dar şi pe administratorul juridic şi ne-a transmis că, deşi trebuia să ajungă marţi în România, o va face miercuri dimineaţă. Prin urmare, miercuri o să fie ziua decisivă”, a fost mesajul transmis de Adrian Zamfir apropiaţilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!