Carousel hot news

“Massone nu m-a lovit! Dar a făcut-o un om al dînsului!”

Gică Hagi a vorbit despre conflictul cu oficialii din Moldova, de la finalul partidei Ceahlăul – Viitorul, scor 1-2....
16.04.2015 | 22:11
“Massone nu m-a lovit! Dar a făcut-o un om al dînsului!”
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit despre conflictul cu oficialii din Moldova, de la finalul partidei Ceahlăul – Viitorul, scor 1-2.

Massone nu m-a lovit. A fost un om al dînsului, care m-a lovit uşor peste gleznă. Am fost atins, nu lovit. Eu le iau ca atare, nu am intrat în detalii, am zis că a fost la supărare. La Piatra Neamţ, jucătorii erau fericiţi şi au vrut să facă hora pe teren, dar i-am oprit, le-am zis să fie calmi. Ştiu cum e cînd pierzi şi eşti supărat. Bucuria trebuie să fie măsurată.

ADVERTISEMENT

Ei erau supăraţi şi tot acuzau şi înainte de meci. Nu mai spun ce am păţit în ultimele 10 minute, cu acel domn din spatele meu, tot al lui Massone. Ce mi-a zis şi ce nu mi-a zis în italiană! Mă uitam şi la un moment dat am început să-i vorbesc şi eu în italiană, sa îl întreb ce are. Noi jucam şi am lăsat-o, am pus totul pe seama meciului. După aceea, în tot ce se întâmpla şi eram nervos, i-am spus, poate puţin ironic, ‘Bine ai venit în România!’. Punct.

La noi se întîmplă multe, certuri, vorbe, dar el nu e un străin de asta, că vine din Italia. La ei se întîmplă multe, se spun vorbe pe teren. Încerc să rămîn cumpătat şi să mă concentrez cît pot la ce facem noi. Încerc să îi ţin şi pe jucători cu picioarele pe teren. Dacă joci bine, respectul va veni de la sine. Aceste lucruri sînt nimicuri, lucruri minore care se întîmplă la supărare“, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri