Life

Cei mai buni 20 de concurenți de la MasterChef România. Cine sunt aceștia

Confruntările de la MasterChef România s-au încheiat! Emisiunea culinară de la Pro TV trece în etapa următoare cu 20 dintre cei mai buni concurenți ai acestui sezon.
03.02.2022 | 13:56
Cei mai buni 20 de concurenti de la MasterChef Romania Cine sunt acestia
MasterChef România, un alt nivel pentru concurenți. Cine a trecut în etapa următoare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei 20 de participanți care au reușit să treacă peste prima etapă au șansa să lupte de acum înainte pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Joi, 3 februarie 2022, este momentul în care concurenții de la MasterChef România intră în bucătărie pentru a demonstra care sunt elementele care îi definesc.

ADVERTISEMENT

De asemenea, candidații trebuie să arate că au calitățile necesare pentru a primi cuvinte de laudă și aprecieri din partea celor trei jurați de la Pro TV.

MasterChef România, un alt nivel pentru concurenți. Cine a trecut în etapa următoare

Cei trei chefi de la MasterChef România sunt extrem de exigenți, motiv pentru care au ales numai 20 de concurenți. Aceștia au posibilitatea să demonstreze, cu fiecare probă, că știu ce fac în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Fiecare greșeală este taxată de jurații de la Pro TV, lucru observat prin ochii vigilenți ai juraților, cât și prin prisma preparatelor culinare din farfurie.

„Exact genul ăsta de decor nu are ce căuta în bucătăria MasterChef”, le spune chef Foa concurenților la primă probă, scrie Pro TV. Tot el va refuza să guste din anumite preparate.

ADVERTISEMENT

MasterChef România, tot mai complicat pentru concurenți

Așadar, competiția culinară a trecut la un alt nivel, iar pentru asta fiecare candidat în parte trebuie să lupte și să aibă toate calitățile pe care le caută jurații.

Gustul, platingul și tehnica se numără printre cerințele căutate de jurații de la MasterChef România. Nu există nicio cale de mijloc sau jumătăți de măsură.

ADVERTISEMENT

 „Mi-a căzut tavanul în cap. Nu mă gândeam niciodată că aș face greșeala asta”, spune unul dintre concurenții de la Pro TV, mai arată sursa citată mai sus.

„Dacă m-au dat afară pe ușă, eu m-am gândit să mă întorc… pe geam!!”, adaugă alt aspirant la premiul de 50.000 de euro.

Formula completă, de 20 de concurenți, îi aduce pe aceștia în fața unei prime probe. Ei vor fi nevoiți să lucreze pe echipe pentru a livra un meniu întreg și asta în numai 45 de minute.

Cine sunt cei 20 de participanți de la MasterChef România? Ediția de joi, 3 februarie 2022, este pe punctul de a-ți arăta care sunt cei care au primit această șansă!

ADVERTISEMENT