Life

„Era să luăm foc”. Dublă eliminare în bucătăria MasterChef

Presiunea de pe umerii concurenților show-ului culinar este din ce în ce mai mare. În ediția de joi un aspirant la trofeul MasterChef va fi descalificat.
24.02.2022 | 18:46
Era sa luam foc Dubla eliminare in bucataria MasterChef
ADVERTISEMENT

Show-ul culinar MasterChef continuă cu nouă ediție ce va fi difuzată în seara zilei de joi, 24 februarie 2022. Tensiunile ating cote maxime în bucătărie, mai ales că seara se va încheia cu o dublă eliminare.

Cresc tensiunile în bucătăria MasterChef România

Concurentii masterchef
Concurenții MasterChef vor lucra în echipă.
Sursa: Pro TV

Pe lângă presiunea timpului și a ingredientelor, concurenții MasterChef vor fi nevoiți să-și testeze și abilitățile de lucru în echipe, ceea ce va fi o adevărată provocare pentru unii dintre aceștia.

ADVERTISEMENT

„Chef, nu mai scot nimic”; „Era să luăm foc”; „Pe mine mă sugrumă”, sunt doar câteva dintre replicile pe care le vor rosti concurenții show-ului culinar.

Un concurent va părăsi concursul în timpul probei

Chef Foa i-a anunțat pe aspiranții la titlul de MasteChef că urmează o probă grea, care le va testa aptitudinile, însă cei care vor face față vor fi recompensați, vor urca direct la balcon și vor scăpa de testul sub presiune.

ADVERTISEMENT

„Este o probă care vă va testa adaptibilitatea, spiritul de echipă, răbdarea”, va spune Chef Foa.

Cei rămași la proba eliminatorie vor fi nevoiți să facă față unei provocări grele. Aceștia o să gătească un preparat franțuzesc, în același timp cu un invitat surpriză.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul probei, însă, lucrurile iau o întorsătură neașteptată. Neînțelegerile apar între concurenți și chefi, iar unul dintre aspiranții la marele trofeu va fi descalificat pe loc din concurs și va pleca acasă.

„Colegul vostru a părăsit concursul MasterChef!”, va spune chef Radu Dumitrescu.

Cine este Chef Radu Dumitrescu

Radu Dumitrescu s-a alăturat juraților Chef Foa și Joseph Hadad în noul sezon al concursului MasterChef. Bucătarul a fost, inițial, director de bancă, dar a hotărât să-și urmeze pasiunea pentru bucătărie, iar acum este unul dintre cei mai apreciați Chefi din țara noastră.

ADVERTISEMENT

Încă de la începutul filmărilor, juratul și-a impus să nu se atașeze de niciun concurent, pentru a putea oferi o jurizare obiectivă. Chiar dacă a avut preparate care i-au plăcut mai mult decât altele, a reușit să se mențină neimplicat emoțional până la final.

„Mi-am propus de la început să nu fac asta (n.r. să se atașeze de concurenți) și am reușit cu brio până la final. Evident că mi-au plăcut mai mult unele preparate, decât altele, asta era și ideea jurizării, dar atașat emoțional, nu.”, a declarat Radu Dumitrescu, într-un interviu acordat pentru click.ro.

 

ADVERTISEMENT