Life

Jurații MasterChef, mai duri ca niciodată. „Nu aveți ce căuta în bucătărie”

Miercuri seară se va difuza o nouă ediție a emisiunii MasterChef România și pentru că numărul șorțurilor este tot mai mic, jurații devin din ce în ce mai exigenți.
19.01.2022 | 15:01
Juratii MasterChef mai duri ca niciodata Nu aveti ce cauta in bucatarie
ADVERTISEMENT

Tensiunea crește din ce în ce mai mult în bucătăria MasterChef România. Jurații încep să rămână fără șorțuri, ceea ce înseamnă că viitorii concurenți sunt nevoiți să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită să facă parte din competiția fenomen.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MasterChef Romania (@masterchefro)

Concurenții MasterChef, de la agonie la extaz

Presiunea apasă pe umerii concurenților, iar gândul că preparatul lor nu va fi suficient de bun încât să-i impresioneze pe cei trei maeștrii bucătari, îi face să treacă de la agonie la extaz.

ADVERTISEMENT

„Pur și simplu am clacat!”, „Am trecut de la agonie, la extaz”, „Simt că-mi îngheață sângele”, sunt doar câteva din replicile concurenților, pe care telespectatorii le vor auzi în următoarea ediție a show-ului culinar.

Miercuri, de la 20:30, publicul de acasă va face cunoștință cu o concurentă încrezătoare, care recunoaște că a încercat multe meserii, înainte să-și dea seama că locul său e în bucătărie.

ADVERTISEMENT

„Am făcut înconjurul Pământului de 120 de ori. Și pentru că îmi place să mă joc cu focul, am venit la MasterChef să le arăt chefilor că pot pregăti un preparat deosebit din călătoriile mele”, va spune aceasta.

De unde pornește pasiunea pentru gătit a concurenților?

Motivele pentru care concurenții MasterChef au început să gătească sunt multiple. În timp ce la unii a fost vorba de pasiune, pentru alții, nevoia a fost cel mai bun profesor.

ADVERTISEMENT

„Am fost nevoit de mic să gătesc. Îmi lăsau un caiet cu rețete și.. descurcă-te”, își va aminti un bărbat despre momentul în care s-a apucat de gătit.

Chiar dacă se vor strădui să demonstreze că pot face din pasiunea lor un stil de viață, nu toți concurenții îi vor impresiona pe jurații MasterChef.

ADVERTISEMENT

„Nu ne pune carne crudă în farfurie! Eu nu mănânc porc crud!” sau „Din partea mea, aveți un mare ‘Nu’. Nu aveți ce căuta în bucătărie”, sunt doar două dintre răspunsurile dure pe care chefii le vor oferi. 

MasterChef se difuzează în fiecare miercuri și joi, pe ProTV

Telespectatorii pot urmări emisiunea culinară în fiecare miercuri și joi, pe ProTv, începând cu ora 20:30. Noul sezon a venit cu schimbări, inclusiv în ceea ce îi privește pe jurați. Joseph Hadad, Chef Foa şi Radu Dumitrescu sunt cei trei chefi care notează performanțele concurenților.

 

ADVERTISEMENT