Life

Program TV MasterChef România 2022. În ce zile și la ce oră se difuzează celebrul show culinar de la Pro TV

MasterChef România revine pe micile ecrane după mai bine de doi ani de pauză, show-ul culinar fiind așteptat cu sufletul la gură de pasionații de bucătărie.
12.01.2022 | 18:21
Program TV MasterChef Romania 2022 In ce zile si la ce ora se difuzeaza celebrul show culinar de la Pro TV
Când începe noul sezon MasterChef România. La ce oră se difuzează emisiunea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Telespectatorii pot urmări emisiunea culinară la Pro TV începând de miercuri, 12 ianuarie 2022, când începe noul sezon, care are două ediții în fiecare săptămână.

Reality show-ul culinar are un program bine stabilit, urmând a se difuza pe post în zilele de miercuri și joi, de la ora 20:30, imediat după știri.

ADVERTISEMENT

Celebra emisiune de la Pro TV vine în noul sezon cu câteva schimbări, în special legat de jurați. Joseph Hadad, Chef Foa şi Radu Dumitrescu sunt cei trei chefi care vor nota concurenții.

Când începe noul sezon MasterChef România. La ce oră se difuzează emisiunea

MasterChef România ar fi trebuit să apară pe post timp de trei zile, însă în cele din urmă producătorii de la Pro TV s-au rezumat numai la două ediții. În seara de vineri se difuzează un film.

ADVERTISEMENT

Concurenţii care au răspuns competiției vor lupta pentru titlul de cel mai bun bucătar al sezonului actual și marele premiu de 50.000 de euro, sumă care a rămas aceeași încă de la primul sezon.

Chef Joseph Hadah anunță o emisiune spectaculoasă, cu foarte multe provocări pentru participanți, dar și creativitate. Bucătarul vorbește despre farfurii cu adevărat deosebite.

ADVERTISEMENT

Numai concurenții înzestrați cu multă ambiție și energie vor reuși să treacă în etapele următoare și să depășească momentele emoționante, care nu vor fi deloc puține.

Chef Foa, dezvăluiri despre noul sezon de la MasterChef România

„Noul sezon MasterChef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, aşa că ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenţii care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat.

ADVERTISEMENT

Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecţioneze în ale gătitului. Avem poveşti din bucătărie, din farfurie, dar şi poveşti de viaţă care sunt sigur că îi vor ţine cu sufletul la gură pe toţi cei care ne vor privi.

Frumoși și bine pregătiți de pandemie în arta gătitului de acasă, adică numai potriviți pentru competiția care se bazează pe bucătari amatori, care vor să-și pună pasiunea la treabă și sunt dispuși să facă (aproape) orice pentru a câștiga competiția.

Pe lângă platinguri, s-au folosit tehnici surprinzătoare. Pe măsură ce se va avansa în competiție, platingul se va îmbunătăți considerabil, deci toți concurenții rămași au evoluat în materie de prezentare, gust și tehnici de gătit.

Platingurile au atras atenția din punct de vedere coloristic, cromatic, așezare în farfurie, idei, originalitate și așa mai departe, dar vă las și pe voi să descoperiți aceste lucruri urmărindu-ne”, a mărturisit Chef Foa pentru tvmania.ro.

ADVERTISEMENT