Sport

Măsura luată de Gigi Becali după remiza de la Botoșani: „Vreau să jucăm așa”

Gigi Becali a luat de urgență o măsură după remiza de la Botoșani și vrea să schimbe ceva la echipă.
16.07.2021 | 16:53
Masura luata de Gigi Becali dupa remiza de la Botosani Vreau sa jucam asa
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat în prima etapă a campionatului, împotriva celor de la FC Botoșani, scor 0-0, iar patronul “roş-albaştrilor” s-a arătat mulțumit de modul în care echipa sa a evoluat, dar nu e pe deplin împlinit de abordarea tactică.

Anunţul lui Gigi Becali după remiza de la Botoşani: ”O să merg la echipă”

Într-o intervenție telefonică la Pro X, Gigi Becali a declarat că va merge în cantonamentul echipei pentru a discuta cu jucătorii. „O să merg la echipă să le transmit că vreau posesie. Aveți calitate și vreau posesie. Nu trebuie să vă apucați să driblați pe la mijlocul terenului.

ADVERTISEMENT

95% avem șanse să ajungem în grupele Conference League, 5% poate să fie ghinion. Se vede că avem valoare, dar trebuie să pasăm mai mult, să avem posesie”

Finanțatorul lui FCSB a trecut repede peste eroarea lui Sebastian Colțescu, din minutul 3, când acesta le-a refuzat un penalty clar “roş-albaştrilor”. „E clar, am avut penalty în minutul 3, dar îi dăm credit lui Colțescu. A fost un arbitraj corect.

ADVERTISEMENT

Nu mă supăr când arbitrii mai greșesc, eu mă supăr când faci cum face Kovacs. Toată viața îl țin minte pe Kovacs cu acel meci cu CFR”.

Gigi Becali s-a lămurit în privința lui Zdenek Ondrasek

„Ondrasek? Nu, nu mai vreau să-i critic pe oameni. Nu e ce ne dorim. Nu vreau nici să critic, dar nu, nu poate face față la FCSB. Să vedem cu cine jucăm atacant. Eu cred că ăsta, Cordea, poate fi atacant. Cred că poate juca orice post.

ADVERTISEMENT

E prea bun și prea puternic, poate juca pe orice post. Echipa va începe cu Andrei Cordea. Vine Cordea și din primul meci începe echipa cu el”.

FANATIK a anunţat în exclusivitate transferul lui Zdenek Ondrasek la FCSB. Gigi Becali a plătit 120.000 de euro pentru aducerea atacantului ceh şi încă 30.000 de euro pentru alte cheltuieli. În ultimul sezon, fotbalistul de 32 de ani a punctat de șapte ori și a oferit o pasă decisivă în cele 36 de meciuri jucate pentru Viktoria Plzen în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Ionuț Vînă s-a plâns la Gigi Becali

Gigi Becali susține că a avut o discuție cu Ionuț Vînă, după ce acesta s-a plâns de faptul că prinde puţine minute. Mijlocașul FCSB a primit un răspuns prompt de la patronul echipei, care a fost nemulţumit de prestaţia acestuia din amicalul cu Gloria Buzău.

„Vînă m-a întrebat: «Ce se întâmplă cu mine, nea Gigi?» Păi, dacă el trage mingea cu talpa. A pierdut 4 mingi în meciul amical cu Buzău, cum să mai joace acum?!”, a adăugat Gigi Becali.

Ianis Stoica, noua stea a lui Becali

Gigi Becali a anunţat că Ianis Stoica este noua stea a vicecampioanei României, iar acesta a făcut pasul spre prima echipă. Fotbalistul de 18 ani a impresionat în timpul pregătirilor din această vară şi a marcat un gol spectaculos în amicalul cu Viitorul Târgu Jiu.

„Ianis Stoica e la prima echipă, o să-l vedem și pe el. Aveți răbdare”, a mai adăugat patronul FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,75 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT