Măsuri de urgență la FCSB! Dezvăluirile lui Gigi Becali

Francisc Oprea   
în FCSB
24/03/2020, 12:05
Măsuri de urgență la FCSB! Dezvăluirile lui Gigi Becali
Gigi Becali, patron FCSB. FOTO: Sportpictures

Gigi Becali a dezvăluit că nu se gândește să propună reluarea antrenamentelor de la FCSB, până când situația de urgență cauzată de coronavirus nu va fi ridicată. Patronul „roș-albaștrilor” recunoaște că în aceste momente fotbalul a trecut pe plan secund, deși în ultimele zile lua în cazul un plan de pregătire fizică, la baza din Berceni, pentru fotbaliști.

Gigi Becali, măsuri de urgență la FCSB

Gigi Becali a declarat recent că ia în considerare ca fotbaliștii FCSB să efectueze o serie de exerciții fizice, la baza din Berceni, în grupuri mici, pentru a se asigura că forma jucătorilor va fi la parametri optimi în momentul reluării fotbalului.

La câteva zile distanță, după ce situația cauzată de coronavirus s-a înrăutățit, patronul vicecampioanei recunoaște că fotbalul a trecut pe plan secund, iar reluarea antrenamentelor iese din discuție în următoarea perioadă.

Dacă pe la mijlocul săptămânii trecute mă mai gândeam că am putea relua antrenamentele, acum nici că nu se mai pune problema.

Nu mă mai interesează să reiau activitatea prea curând după ce am văzut și văd în continuare că au început să moară oamenii în România.

În București văd că aceste cazuri de infectare cu coronavirus încep să crească de la o zi la alta. Voi credeți că mie îmi mai arde de fotbal?”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

„Nu este de joacă cu acest virus”

Patronul FCSB le transmite tuturor cetățenilor să urmeze sfaturile autorităților, de a rămâne cât mai mult posibil în casă, iar reluarea activităților fotbalistice s-ar putea produce doar după ridica stării de urgență.

Nu este de joacă cu acest virus și le transmit și eu oamenilor să stea în case. Lucrul ăsta îl transmit și jucătorilor mei. Eu mă gândesc și la sănătatea lor, la fel cum mă gândesc la sănătatea tuturor românilor.

Ce vreți să fac? Să le dau drumul băieților la antrenamente și să se întâmple, Doamne ferește, vreo nenorocire? Nici nu mă gândesc, iar dacă Iohannis prelungește starea de urgență nici nu mai are rost să discutăm. Cum să dau eu ordin să se reia activitatea în astfel de condiții?

Nu sunt nebun să îmi expun jucătorii. În plus, la mine la baza de la Berceni sunt și alți angajați, de la îngrijitori de teren până la ultimul om care lucrează pentru FCSB”, admite Gigi Becali.

Închide ×