Măsuri DURE împotriva echipelor din Liga 1: “Cine intră în insolvenţă să se ducă în liga a IV-a!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
20/07/2016, 13:44
Măsuri DURE împotriva echipelor din Liga 1: “Cine intră în insolvenţă să se ducă în liga a IV-a!”

Membrii din Comiutetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal îşi doresc ca în Liga 1 să aibă loc mai multe schimbări importante.

Astfel, Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, susţine că va cere cu fermitate, la şedinţa ce va avea loc pe 22 iulie, ca din sezonul 2017-2018 să se revină la prevederea prin care orice club care nu îndeplineşte condiţiile de licenţiere să fie automat retrogradat, nu depunctat.

“Trebuie să încercăm să-i convingem şi pe ceilalţi membri ai Comitetului că acest sistem nu este bun. Cine nu îndeplineşte criteriile de licenţiere să fie retrogradat. S-a greşit enorm în 2012, cînd s-a permis cluburilor să nu-şi mai plătească datoriile la stat şi să joace tot în Liga 1 şi în insolvenţă. Nu se poate! Intri în insolvenţă, te duci în liga a IV-a şi te reorganizezi”, a spus Emilian Hulubei.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×