Fotbal international

Măsuri fără precedent înainte de Roma – Liverpool. Interzisă vânzarea alcoolului

01.05.2018 | 13:08
Măsuri fără precedent înainte de Roma - Liverpool. Interzisă vânzarea alcoolului
Italienii au luat măsuri extreme de securitate înainte de returul cu Liverpool
ADVERTISEMENT

Autorităţile din capitala Italiei au decis să ia măsuri fără precedent înainte de returul semifinalei Champions League dintre Roma şi Liverpool. Peste 2000 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru a patrula pe străzi în ziua partidei şi pentru a menţine ordinea.

Italienii ştiu că vor sosi câteva mii de fani englezi şi vor să prevină orice fel de incidente. În tur, înaintea jocului de pe Anfield Road au existat ciocniri violente între suporterii celor două echipe, iar doi italieni au fost puşi sub acuzare pentru tentativă de omor.

Italienii au luat măsuri fără precedente după ce s-a petrecut în tur, la Liverpool

Din păcate, un fan Liverpool în etate de 53 de ani, rănit în acele incidente, se află şi acum în stare critică, iar directorul sportiv al Romei, spaniolul Monchi, spune că se roagă pentru viaţa lui. Pentru a fi şi mai siguri că nu se va ajunge la violenţă edilii Romei au mai decis să ia o măsură în premieră.

ADVERTISEMENT

În ziua partidei nu se vor vinde băuturi alcoolice în nici un magazin din Roma. Se ştie că englezii consumă cantităţi enorme de alcool atunci când îşi însoţesc echipele în deplasări şi tocmai de aceea s-a decis să nu se vândă nici un strop de alcool, deşi acest lucru va lovi puternic în interesele economice ale comercianţilor, care ar fi scos venituri uriaşe într-o singură zi pe seama celor din Liverpool.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri