Sport

Măsuri ireale pentru Messi, Neymar și Mbappe la PSG! Ce nu au voie să facă starurile lui Christophe Galtier

Schimbările produse în această vară la PSG par să fie însoțite și de măsuri drastice care îi vizează pe jucătorii lui Christophe Galtier. Iar vedetele Leo Messi, Neymar sau Kylian Mbappe nu au primit nicio excepție.
04.08.2022 | 16:28
Masuri ireale pentru Messi Neymar si Mbappe la PSG Ce nu au voie sa faca starurile lui Christophe Galtier
Schimbările produse în această vară la PSG par să fie însoțite și de măsuri drastice care îi vizează pe jucătorii lui Christophe Galtier. Iar vedetele Leo Messi, Neymar sau Kylian Mbappe nu au primit nicio excepție. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Parizienii au început cu dreptul noul sezon și au câștigat Supercupa Franței după o victorie zdrobitoare cu Nantes.

PSG a impus măsuri draconice pentru Messi, Neymar și Mbappe

Plecările lui Mauricio Pochettino și Leonardo, care au fost înlocuiți cu Christophe Galtier și Luis Campos, au adus cu sine și un set de măsuri extrem de severe în privința starurilor de la PSG, inclusiv pentru Messi, Neymar și Mbappe.

ADVERTISEMENT

Noul director sportiv al campioanei din Ligue 1, Luis Campos, a început să meargă prin cluburi de noapte pentru a verifica dacă jucătorii încalcă regulile clubului. Și aceasta nu este singura măsură luată de oficialii parizieni.

Conform presei franceze, jucătorii sunt aşteptaţi în fiecare dimineaţă la micul dejun. Și prânzul trebuie luat tot împreună, iar nicio întârziere nu va fi tolerată. Discuţiile la telefon sunt interzise în timpul mesei, deşi totuşi jucătorii vor putea să-şi folosească smartphone-urile.

ADVERTISEMENT

”Dacă vor fi jucători care vor încălca aceste reguli, vor fi dați afară. Niciun jucător nu este mai presus decât grupul”, a spus Luis Campos. Rămâne de văzut dacă aceste măsuri vor putea fi menținute prea mult timp, fiind cunoscut apetitul unora dintre fotbaliști pentru ieșirile nocturne.

Mbappe e tot sub Messi

PSG va începe noul sezon din Ligue 1 cu un meci în deplasare împotriva formației Clermont. Partida este programată să se joace sâmbătă, 6 august, de la ora 22:00, iar trupa lui Galtier este considerată mare favorită.

ADVERTISEMENT

Însă nu toate par roz pe Parc des Princes. Într-un interviu acordat presei sud-americane, Mauricio Pochettino a abordat mai multe subiecte legate de perioada pe care a petrecut-o în capitala Franței. Una dintre cele mai fierbinți teme a fost cea legată de trio-ul format din Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar.

Deși multă lume îl vede pe Mbappe un viitor Balon de Aur, antrenorul în vârstă de 50 de ani nu crede că tânărul superstar francez se poate compara, deocamdată, cu cel care a câștigat de șapte ori titlul de cel mai bun fotbalist al planetei.

ADVERTISEMENT

”Messi este cel mai bun fotbalist din lume. Nu există niciun dubiu. Mai târziu, probabil că va fi încoronat și Mbappe cu această titulatură. Înaintea lui este însă și Neymar, care, din punctul meu de vedere, este unul dintre cei mai buni jucători ai lumii în acest moment”, a declarat Mauricio Pochettino.


  • (P) Cota NETBET pentru Clermont – PSG: 1,86 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT