Fotbal intern

Măsuri radicale anti-COVID-19 la Universitatea Craiova! Decizia luată înainte de deplasarea în Georgia. Exclusiv

25.08.2020 | 10:32
Masuri radicale antiCOVID19 la Universitatea Craiova Decizia luata inainte de deplasarea in Georgia Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga 1, după 1-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, şi urmează deplasarea în Georgia. Joi, de la ora 20:00, Ştiinţa se va duela cu Lokomotiv Tbilisi, meci care se va juca într-o singură manşă în turul 1 preliminar din Europa League. FANATIK a aflat ce măsuri au luat oltenii înainte de deplasarea în Georgia.

Cap de serie la tragerea la sorţi pentru turul 1 preliminar din Europa League, U Craiova are o misiune facilă în meciul cu Lokomotiv Tbilisi, dar are în faţă o deplasare lungă. Din informaţiile FANATIK, oltenii vor pleca marţi cu o cursă charter spre Georgia.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că toţi cei care se vor îmbarca în avion au efectuat două teste pentru COVID-19, inclusiv oficialii clubului care vor face deplasarea. Primul test a fost efectuat în weekend, în timp ce al doilea a avut loc luni, de altfel delegaţia oltenilor urmând să fie una redusă ca număr.

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru deplasarea în Georgia

Universitatea Craiova a avut un program aglomerat în ultimele zile şi au ajuns în Bănie abia sâmbătă seară, după ce echipa a fost în cantonamentul din Austria şi s-a deplasat la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu Sepsi. Pentru olteni urmează două meciuri importante pentru startul sezonului: cu Lokomotiv Tbilisi în Europa League şi cu Viitorul în campionat.

ADVERTISEMENT

Lokomotiv Tbilisi este odihnită înainte de meciul cu U Craiova, după ce georgienii au jucat ultimul meci în campionat pe 17 august. Cu toate acestea, adversara Ştiinţei a avut o prestaţie modestă cu Samtredia, reuşind să obţină o remiză, ceea ce i-a făcut jurnaliştii georgieni să spună că echipa nu este pregătită pentru Europa League.

Pentru deplasarea din Georgia, Universitatea Craiova nu se va putea baza pe Alexandru Tudorie, fotbalist împrumutat de la Arsenal Tula până la finalul sezonului. FANATIK a anunţat în exclusivitate că atacantul s-a accidentat în cantonamentul din Austria şi îşi amână debutul pentru mijlocul lunii septembrie.

ADVERTISEMENT

U Craiova, zboruri pe bandă rulantă în ultima săptămână

Joi, 20 august, U Craiova s-a întors din cantonamentul autriac pe calea aerului, cursa charter aterizând la Sibiu. Fotbaliştii olteni au stat în Braşov până în ziua meciului cu Sepsi, iar seara s-au întors la Craiova tot cu avionul. Marţi, cu două zile înainte de partida cu Lokomotiv Tbilisi, Ştiinţa zboară din nou, de această dată în Georgia.

Dacă va trece de Lokomotiv Tbilisi, U Craiova nu va mai fi cap de serie în turul 2 preliminar din Europa League. În aceste condiţii, oltenii ar putea să aibă parte de adversari dificili, pe listă fiind AC Milan, VfL Wolfsburg, Tottenham sau FC Basel.

ADVERTISEMENT

Meciurile din preliminariile Europa League 2020-2021 se vor juca într-o singură manşă, inclusiv play-off-ul, din cauza programului aglomerat cauzat de pandemia de coronvirus.


  • (P) Cota BETANO pentru Lokomotiv Tbilisi – U Craiova: 1,68 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT