Fotbal international

Măsuri speciale pentru o situație specială. Antrenamente inedite la Rangers în perioada de suspendare a fotbalului. Cum se pregătește Ianis Hagi

28.03.2020 | 16:21
Masuri speciale pentru o situatie speciala Antrenamente inedite la Rangers in perioada de suspendare a fotbalului Cum se pregateste Ianis Hagi
ADVERTISEMENT

Rangers a pregătit antrenamente speciale pentru jucători în această perioadă, în care competițiile sunt suspendate iar fotbaliștilor le este recomandat să rămână la domiciliu, în contextul pandemiei de coronavirus.

Cum se pregătește Ianis Hagi în perioada de suspendare a fotbalului

Pandemia de coronavirus a suspendat competițiile fotbalistice și, chiar dacă data la care se vor putea relua meciurile este incertă, oficialii lui Rangers vor să se asigure că jucătorii vor putea reveni pe gazon într-o formă fizică cât mai bună.

ADVERTISEMENT

Rangers le-a permis jucătorilor să revină acasă în această perioadă, Gică Hagi dezvăluind că Ianis se află, alături de restul familiei, la București, dar internaționalul român continuă să se pregătească.

Preparatorul fizic al grupării scoțiene, Jordan Milson, a conceput un program special de antrenament pentru fotbaliști și, prin intermediul unei aplicații, monitorizează, de la distanță, câţi kilometri aleargă jucătorii zilnic și ce exerciții fizice fac.

ADVERTISEMENT

De asemenea, staff-ul lui Rangers le-a pregătit fotbaliștilor tineri un tip de minge specială, care revine, datorită unor senzori, la cel care a lovit-o, simulând, astfel, pasele.

Ianis Hagi, decisiv pentru calificarea lui Rangers în optimile Europa League

Ianis Hagi a ajuns la Rangers în perioada de mercato din iarnă, fiind cedat, sub formă de împrumut, de Genk.

ADVERTISEMENT

De la transfer, internaționalul român a bifat 12 prezențe în meciuri oficiale pentru echipa lui Steven Gerrard, reușind să marcheze de trei ori.

Două dintre golurile lui Ianis Hagi, „dubla” din prima manșă a șaisprezecimilor Europa League, cu Braga, a contat decisiv în calificarea obținută de Rangers.

ADVERTISEMENT

În optimi, formația antrenată de Steven Gerrard a întâlnit Bayer Leverkusen, care a reușit să câștige prima manșă a „dublei”, scor 3-1, dar returul a fost amânat, pentru o dată ce nu a fost încă stabilită de UEFA, din cauza pandemiei de coronavirus.

  • 3 goluri a marcat Ianis Hagi pentru Rangers
  • 21 de ani are Ianis Hagi
ADVERTISEMENT