Fotbal intern

Măsurile luate de Botoșani după suspendarea campionatului din cauza epidemiei de coronavirus: „Nu facem antrenament până marți” + semnalul de alarmă tras de Valeriu Iftime. EXCLUSIV

12.03.2020 | 15:07
Masurile luate de Botosani dupa suspendarea campionatului din cauza epidemiei de coronavirus Nu facem antrenament pana marti  semnalul de alarma tras de Valeriu Iftime EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a anunțat că FC Botoșani nu va mai face niciun antrenament până marți, din cauza epidemiei de coronavirus care a dus la suspendarea Ligii 1, și a recunoscut că fotbalul trece pe plan secund în aceste momente delicate pentru întreaga lume.

Semnalul de alarmă tras de Valeriu Iftime

Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor până pe 31 martie, din cauza epidemiei de coronavirus. Valeriu Iftime a declarat, pentru FANATIK, că este cuprins de o anumită doză de teamă în această perioadă, în care toate sectoarele sociale sunt afectate.

ADVERTISEMENT

Nici nu știu cum să analizez, cum să comentez această situație, asta este, nimeni nu știe cât de mare este pericolul, e greu de avut un comentariu. Starea este neclară pentru jucători, pentru toată lumea.

Viața și economia Mondială sunt mai importante, după doua săptămâni de stat in casa va fi o viața noua? Care vor fi măsurile următoare?”, a declarat Valeriu Iftime pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Nu facem antrenament până marți”

Valeriu Iftime a anunțat că FC Botoșani nu va mai face niciun antrenament până marți, urmând ciclul săptămânal stabilit de Marius Croitoru, bazat pe meciul cu Universitatea Craiova, programat inițial sâmbătă.

Este bine într-un fel că s-a suspendat, pentru că nu mai jucăm fără spectatori, fotbalul e un spectacol, ce rost mai are fără suporteri în tribune? Nu se știe dacă noi nu avem cele mai multe cazuri, a fost explozia de ieri, ma încearcă o frica, măcar pentru alții dacă nu pentru mine, așa că mai bine că se suspendă, poate vom juca cu spectatori

ADVERTISEMENT

Am avut o discuție cu Marius Croitoru, astăzi am făcut antrenament, pana marți nu se mai face nimic, ca oricum ăsta era ciclul săptămânal stabilit, urma să mergem la Craiova.

O să luam niște modele din altă parte poate pentru următoarea perioadă, vom vedea care sunt următoarele măsuri pe care le puteam lua”, a spus Valeriu Iftime pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

La întreruperea campionatului, FC Botoșani, calificată în premieră în play-off, ocupă locul cinci, cu 24 de puncte, la două în spatele locurilor doi și trei, care asigură calificarea în cupele europele la sfârșitul sezonului.

ADVERTISEMENT