Fotbal international

Măsurile luate de Marius Șumudică după ce campionatul Turciei a fost amânat: „În funcţie de asta o sa vedem câtă vreme intrăm în vacanţă”

19.03.2020 | 19:25
Masurile luate de Marius Sumudica dupa ce campionatul Turciei a fost amanat In functie de asta o sa vedem cata vreme intram in vacanta
ADVERTISEMENT

Campionatul Turciei a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus, iar Marius Șumudică a luat primele măsuri pentru jucătorii săi de la Gaziantep Gazișehir.

Măsurile luate de Marius Șumudică la Gaziantep

Campionatul Turciei a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus, iar Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a declarat primele măsuri pe care le va lua: „Le-am dat jucătorilor liber până luni. Vineri urmează să fie luată o decizie legată de perioada de întrerupere.

ADVERTISEMENT

În funcţie de asta o sa vedem câtă vreme intrăm în vacanţă. Eu nu ştiu ce o să fac. Dacă întreruperea va fi mare, probabil că o să vin acasă. Nu ştiu, deocamdată trebuie să văd”.

„Am fost una din primele țări care am închis accesul pe stadioane”

Marius Șumudică a mai vorbit despre faptul că Turcia a fost una dintre primele țări care a închis accesul suporterilor pe stadioane, în timp ce alte țări Europene nu luaseră nicio măsură.

ADVERTISEMENT

„Ligile din multe ţări au continuat programul normal atunci când cazurile de infectare erau în creştere.

Suntem una dintre ţările care extrem de rapid am cerut ca meciurile să se desfăşoare fără public pentru ca virusul să nu se extindă”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică are niște previziuni sumbre pentru fotbalul din România: „Am citit de Gigi Becali, Halep, care au donat în această perioadă. Niște gesturi extraordinare. Și fotbalul va trebui ajutat apoi. Altfel nu se poate, vor intra în faliment.

Fotbalul românesc trăia din două surse de venit: drepturile TV și transferurile lui Gigi Becali. Dacă nu se va juca ne vom îndrepta spre faliment și spre distrugerea acestui sport extraordinar”, a mai spus tehnicianul român.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să motivezi jucătorii. E o situație stranie. Nu pot să-mi fac programul. Mi-e și frică să lucrez cu ei la capacitate maximă. Nu le stă capul”, a încheiat Marius Șumudică.

  • 49 de ani a împlinit Marius Șumudică pe 4 martie
ADVERTISEMENT