Premier League

Măsurile pe care Premier League vrea să le ia împotriva coronavirusului! Meciurile se pot juca fără spectatori, iar Liverpool ar fi cea mai afectată echipă

05.03.2020 | 18:07
Masurile pe care Premier League vrea sa le ia impotriva coronavirusului Meciurile se pot juca fara spectatori iar Liverpool ar fi cea mai afectata echipa
ADVERTISEMENT

Coronavirusul a afectat bunul mers al mai multor campionate de top din Europa, printre care Serie A a avut cele mai multe meciuri amânate. Premier League a luat o decizie în cazul în care numărul persoanelor infectate va crește, însă Liverpool poate suferi cel mai mult din cauza hotărârii luate.

Premier League pregătește mai multe măsuri împotriva coronavirusului

Premier League este una din competițiile de top ale Europei care nu a avut de suferit din cauza coronavirusului până în acest moment. Totuși, englezii au luat o hotărâre în cazul în caze numărul persoanelor infectate se va mări.

ADVERTISEMENT

Șefii Ligii Profesioniste Engleze de Fotbal au decis ca partidele să se joace fără spectatori, ceea ce ar putea fi mult mai dureros pentru Liverpool care este foarte aproape să câștige titlul în Anglia, după o pauză de 30 de ani.

Pe lângă faptul că fanii lui Liverpool nu vor putea fi alături de echipă când elevii lui Jurgen Klopp vor ridica trofeul, petrecerea de titlu pe străzile orașului ar putea fi anulată tot din cauza coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Alte măsuri luate de formațiile din Anglia împotriva coronavirusului

Până în acest moment, cluburile și-au făcut propriul set de reguli împotriva coronavirusului. Steve Bruce, antrenorul lui Newcastle a vorbit despre regulile pe care le-a impus elevilor săi și care trebuie respectate cu strictețe:

Exista un ritual în care fiecare strângea mâna cu fiecare când se vedeau unul pe altul în fiecare dimineaţă. Am oprit acest lucru la sfatul unui medic, care ne va ţine la curent cu ceea ce avem de făcut”.

ADVERTISEMENT

„Suntem lipiţi de televizor pentru a vedea ce se întâmplă în continuare şi sperăm că situaţia nu se va înrăutăţi în ţară”, a declarat Steve Bruce.

Șefii lui Arsenal au hotărât să interzică accesul publicului pe „Emirates Stadium” în privința tururilor ghidate. Mai mult decât atât, băieții lui Mikel Arteta nu au voie să atingă copiii care îi escortează pe teren.

ADVERTISEMENT
  • 1 este locul pe care Liverpool îl ocupă în în actualul sezon din Premier League