Fotbal intern

Mate Males are planuri mari la CFR Cluj. “Sunt mai agresiv decât Gatusso!”

11.07.2018 | 17:47
Mate Males are planuri mari la CFR Cluj, după ce s-a transferat de la Rijeka

Mate Males, fotbalistul transferat de CFR Cluj de la Rijeka, are planuri mari la campioana României. În vârstă de 29 de ani, mijlocaşul croat aşteaptă cu nerăbdare meciurile din Liha 1 Betano şi recunoaşte că s-a sfătuit cu Florentin Matei, fotbalistul care s-a transferat la Al Ittihad Kalba, înainte să semneze cu gruparea din Gruia.

Sunt foarte fericit că am venit la cel mai mare club din România. Mă bucur că am venit într-un grup bun şi abia aştept să înceapă campionatul. Am vorbit şi cu Matei, şi cu alţi jucători înainte de a semna cu CFR. Toţi mi-au zis că CFR e un club mare, oraşul e foarte frumos, dar cel mai bun prieten care m-a ajutat a fost domnul Djokovic”, a declarat Mate Males pentru Telekom Sport.

Mate Males are planuri mari la CFR Cluj

Mate Males, noul mijlocaş al formaţiei CFR Cluj, a fost comparat de Roman Bezjak, cel care i-a fost coleg la Rijeka, cu Gatusso. ”Îi mulţumesc lui Bezjak, dar eu am stilul meu. Sunt mult mai agresiv decât Gattuso”.

Mate Mates împreună cu Bogdan Mara
Mate Males şi Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, în momentul în care croatul a fost prezentat oficial la echipa din Gruia.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri