Fotbal intern

Matea Giuchici, fostul jucător al Stelei, a fost infectat cu coronavirus: „Îmi pare rău că nu am cerut cetățenia sârbă!”

02.04.2020 | 13:13
Matea Giuchici fostul jucator al Stelei a fost infectat cu coronavirus Imi pare rau ca nu am cerut cetatenia sarba
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus care s-a abătut asupra României a pătruns și în lumea fotbalului, iar Matea Giuchici, fostul jucător al Stelei, împreună cu soția sa au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, conform prosport.ro.

Matea Giuchici, fostul jucător al Stelei, a fost infectat cu coronavirus

Miroslav Giuchici, fostul atacant al lui Poli Timișoara, se declară dezamăgit de felul în sistemul sanitar își desfășoară activitatea, mai ales după ce Matea, fiul său, împreună cu nora sa au făcut testul de coronavirus în urmă cu trei zile, dar nu au primit încă rezultatul.

ADVERTISEMENT

Între timp, „Mima” Giuchici se află în autoizolare la domiciliu, în timp ce fiul și nora sa așteaptă rezultatele testului„Nora mea lucrează la primărie din Sacoșu Turcesc. E de șase zile la spital.

De câteva zile, a mers și fiul meu la ea la spital. Cred că a rămas acolo, bănuiesc că i-au făcut și lui testul. Nimeni nu ne spune nimic!”.

ADVERTISEMENT

„Regret că nu am cerut cetățenia sârbă!”

Miroslav Giuchici a continuat și a menționat că regretă faptul că nu a cerut cetățenia sârbă, fiind asprus dezamăgit de situația sitemului sanitar din România: „Noi stăm acasă, locuim toți în aceeași casă, avem trei nivele.

Acum trei zile au venit să ne testeze pe toți, în costumele acelea ca de cosmonauți. Ne-au luat testul din gât, dar nu am primit rezultatele.

ADVERTISEMENT

Noi nu avem simptome. Nora mea tușea, dar așa, o dată, de două ori pe zi. Fiul meu m-a sunat să mă întrebe dacă au venit să ne testeze”.

„Îmi pare rău că nu am cerut cetățenie sârbă, voiam de mai mult de un an. Aș fi mers acolo acum. Frontiera s-a închis chiar în fața mea. Eu merg săptămânal la cumpărături în Serbia, trec pe la Foeni – Jasa Tomic.

ADVERTISEMENT

În România, avem un Guvern care nu are voie să dea legi.Ăsta (n.r. – ministrul de Interne, Marcel Vela)nu știe nimic. Eu nici nu mă mai uit de mai mult de un an la televiziune în România. Zilnic mă uit la sârbi, de la ei aflu ce se întâmplă”, a mai spus Miroslav Giuchici.

ADVERTISEMENT