Fotbal intern

EXCLUSIV / “Se dă LOVIT şi NU MAI VREA SĂ JOACE!”

Şefii din "Ştefan cel Mare" au dureri de cap din cauza jucătorilor cu salarii ce sar pragul impus de şefi, şi anume 5.000 de euro. Rus şi Bălgrădean, cu remuneraţii de 6.000 şi, respectiv...
25.07.2014 | 00:07
EXCLUSIV  Se da LOVIT si NU MAI VREA SA JOACE
ADVERTISEMENT

Şefii din “Ştefan cel Mare” au dureri de cap din cauza jucătorilor cu salarii ce sar pragul impus de şefi, şi anume 5.000 de euro. Rus şi Bălgrădean, cu remuneraţii de 6.000 şi, respectiv 7.000 de euro au fost daţi afară deja de club.

Un alt “cîine” cu un contract tot în această zonă stă în joc de glezne. La figurat, pentru că el este accidentat.Oficial, Cosmin Matei nu este complet refăcut din cauza unei microleziuni fibrilare la bicepsul femural stîng. A jucat pentru antrenament în amicalul cu Clinceni, dar apropiaţi ai dinamoviştilor susţin că fotbalistul va refuza să participe la partida cu Oţelul, de luni, din campionat. Neoficial, decarul lui Dinamo este bănuit de şefi că s-ar da “lovit” cînd vine vorba să joace în partidele oficiale”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - STEAUA BUCURESTI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (17.04.2014)

Varianta capătă contur în contextul în care mijlocaşul lui Stoican a intrat în conflict cu conducerea din “Groapă”. Anghelache a încercat să-i micşoreze lui Matei salariul, în pauza competiţională, de la 7.000 de euro la 3.500 de euro lunar. Matei a ameninţat că va refuza să mai joace pentru Dinamo, dacă oficialii vor încerca să-i diminueze remuneraţia. În urmă cu o lună, lucrurile s-au calmat, şefii i-au promis că nu-i vor “umbla” la bani, iar Cosmin a fost convins să meargă cu echipa în cantonamentul din Anglia.

Nu a fost lăsat la Dinamo Zagreb

Animozităţile dintre jucător şi conducere au continuat însă. Matei a primit o ofertă de transfer din Croaţia, de la Dinamo Zagreb, dar clubul a cerut pe el 1 milion de euro. Afacerea a căzut, deocamdată, tocmai din cauza sumei pretinse de roş-albi. Matei a aflat că transferul nu s-a făcut din cauza pretenţiilor financiare ale bucureştenilor, iar fotbalistul s-a bosumflat din nou că nu a fost înţeles şi lăsat să plece în schimbul unor bani mai puţini.

ADVERTISEMENT

Acum, fostul căpitan al lui Dinamo este bănuit că s-ar da lovit la meciurile oficiale! Organismul mijlocaşului s-ar fi refăcut în urma accidentării suferite în amicalul cu Hearts, dar Matei refuză să mai joace în “Ştefan cel Mare”. Vrea cu orice preţ să plece. “Cîinii” nici nu se gîndesc să-i rezilieze contractul, aşa cum au făcut cu Rus şi Bălgrădean, pentru că decarul este un om de valoare, ce poate ajuta clubul cu o sumă frumuşică de transfer.

2.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-PETROLUL PLOIESTI,LIGA 1 (16.05.2014)

Sărit de la banderolă

Dinamo a început campionatul trecut cu Matei în poziţia de căpitan al echipei, dar Cosmin a pierdut banderola în urma scandalului de la meciul cu Astra, din tur, cînd a fost eliminat şi a avut o ieşire nervoasă la adresa staff-ului tehnic. De această dată, după plecările lui Grigore şi Rus, căpitan a fost numit Vali Lazăr, iar opţiunea secundă a devenit Ştefan Bărboianu.

ADVERTISEMENT

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, LIGA 1 (7.04.2014)

“Îmi doresc să plec de la Dinamo, să fac pasul către un nivel mai înalt, dar nu depinde de mine” – Cosmin Matei, după finalul campionatului trecut

72 de meciuri, 16 goluri şi 9 assist-uri are Cosmin Matei în tricoul lui Dinamo

2 milioane de euro este cota lui Matei, conform transfermarkt.de

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!