Carousel hot news

Doi stelişti, DORIŢI în Serie A! Cine a pus OCHII PE EI

UPDATE 10:38 / Cristi Tănase a fost invitatul familiei Moggi, tată şi fiu, cu care a luat masa joi, la un restaurant din Herăstrău. Alături de Luciano şi Alessandro Mogi, a mai fost prezent...
17.05.2014 | 00:01
Bucurie stelista la golul lui Adrian Popa cu Florin Gardos,Alexandru Chipciu si Cristian Tanase.
ADVERTISEMENT

UPDATE 10:38 / Cristi Tănase a fost invitatul familiei Moggi, tată şi fiu, cu care a luat masa joi, la un restaurant din Herăstrău. Alături de Luciano şi Alessandro Mogi, a mai fost prezent impresarul italian Pietro Chiodi, care se ocupă de jucătorii impresariaţi de fraţii Becali. Fostul preşedinte al lui Juventus a discutat cu mijlocaşul stelist un eventual transfer în Italia, precizează gsp.ro.

*********************************************************************

Luciano Moggi, fostul conducător al lui Juventus, a venit în România la invitaţia Anamariei Prodan şi, cu ocazia vizitei la Bucureşti, a asitat şi la meciul Dinamo – Săgeata (4-1). La final, italianul i-a remarcat pe Cosmin Matei, Valentin Lazăr şi Dorin Rotariu, primii doi fiind marcatorii a trei goluri în această seară, dar nu l-a uitat şi pe stelistul Florin Gardoş, despre care a  afirmat că “poate juca uşor în Serie A”.

ADVERTISEMENT

Am văzut jucători buni, jucători de calitate, tineri. Matei, Lazăr, au jucat foarte bine astăzi. Rotariu, Matei şi Lazăr pot să joace în Italia, sunt fotbalişti inteligenţi. Sînt jucători care pot juca bine în anumite echipe, iar în altele nu. Steaua, e o echipă pe care o cunosc, a demonstrat că e cea mai bună pentru că a cîştigat iar campionatul. Are jucători foarte buni, cum e Gardoş, care poate juca uşor în Serie A“, a spus Moggi la Digi Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri