Matei a răbufnit: “Am fost umiliţi!” Cui i-a dedicat golul

Adrian Dumitru   
în Stiri sportive
15/03/2014, 20:00
Matei a răbufnit: “Am fost umiliţi!” Cui i-a dedicat golul

Cosmin Matei a răbufnit după înscrierea golului care a adus victoria echipei sale în faţa lui U Cluj, făcînd semne în faţa camerelor ca cei care au criticat echipa să tacă. Mijlocaşul dinamoviştilor a explicat la finalul partidei motivul pentru mesajului său.

“Lumea nu a fost corectă faţă de Dinamo. Am fost jucători de pînă acum, iar numele şi palmaresul trebuiesc respectate. Noi ne-am simţit urît, nu ne-am simţit ca nişte fotbalişti pînă acum din cauza criticilor. Ne bucurăm că începem să adunăm puncte. Mi-am dorit să înscriu, dar pînă acum am ratat mult. Mă bucur că reuşita mea a adus cele trei puncte. Dinamo tot cîştiga chiar dacă eram sau nu pe teren. Jucătorii tineri de la Dinamo acumulează experienţă şi vom fi pregătiţi de Europa. Chiar dacă jocul nu e grozav, important e că luăm cele trei puncte. Înainte jucam frumos şi nu cîştigam”, a declarat Cosmin Matei pentru o televiziune de sport.

Chiar dacă nu a spus, reacţia jucătorului îl viza şi pe antrenorul Stoican. Tehnicianul hotărîse să-l schimbe cu un minut în urmă, dar nu a mai apucat.

Jucătorul a avut un mesaj şa încrierea golului, cu dedicaţie pentru Ioan şi Victor Becali, aflaţi la închisoare ca urmare a condamnării în Dosarul Transferurilor.

Închide ×