Fotbal intern

Gabi Matei vrea să plece din Ghencea: “Nu mai suport!”

Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor, Gabi Matei, a  revenit de aproximativ o lună de zile la antrenamentele echipei, după ce a lipsit de pe gazon nouă luni, timp în care a suferit şi două...
10.09.2013 | 12:28
Gabi Matei vrea sa plece din Ghencea Nu mai suport
ADVERTISEMENT

Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor, Gabi Matei, a  revenit de aproximativ o lună de zile la antrenamentele echipei, după ce a lipsit de pe gazon nouă luni, timp în care a suferit şi două intervenţii chirurgicale la genunchi. Dacă la început fostul internaţional Under 21 s-a pregătit cu maximă dăruire şi seriozitate, în ultima săptămînă acesta a fost văzut în Ghencea destul de abătut. Motivul? FANATIK a aflat că fostul jucător al formaţiei Pandurii doreşte să-şi clarifice în această iarnă situaţia la club. “Nu mai suport! Am revenit la antrenamente de o lună, dar nu am observat niciun semn de la antrenorul principal că eu mai contez pentru el. După ce că nu am fost trecut pe lista UEFA, la ora actuală văd că şi Prepeliţă este luat în calcul ca variantă de fundaş dreapta. De Georgievski şi Rîpă nu mai discut, că oricum ei sînt sigur înaintea mea, iar eu am ajuns opţiunea a patra pentru această poziţie. Sper să îmi clarific cît mai repede situaţia. Dacă nu mai sînt dorit la echipă, atunci aş prefera să mi se spună în faţă acest lucru“, s-a confesat jucătorul apropiaţilor. Mai mult, Matei s-a mai plîns că el s-a săturat să fie lăsat mereu la coadă cu plata restanţelor financiare, trecînd în aceste condiţii chiar şi cîteva luni bune pînă îşi încasează salariul de la conducere.

“Cînd l-a luat poliţia cu cătuşe i-a plăcut?”

În aceste condiţii, FANATIK a luat legătura cu un conducător din Ghencea, care ne-a spus că Matei ar fi trebuit să-şi pună problema rămînerii sale sau nu la Steaua încă din momentul în care a fost implicat, în ultimul an, în mai multe scandaluri care au afectat imaginea clubului din Ghencea. “Matei e nemulţumit? Foarte bine, dacă Reghe nu mai are nevoie de el, atunci domnul Matei e liber să plece. El ar fi trebuit să fie nemuţumit de situaţia sa în momentul în care l-au prins paparazii că vomita prin taxi. Totuşi, dacă îmi aduc bine aminte, acest băiat trabuia să fie şi mai supărat atunci cînd l-a luat poliţia în cătuşe din casă după ce a făcut sandalul acela beat, cu pahare şi geamuri sparte prin casă“, a încheiat sursa respectivă.

ADVERTISEMENT

Meme l-a adus la Steaua

Gabi Matei s-a transferat în Ghencea în vara anului 2011, dar în doi ani a jucat pentru Steaua în doar şapte partide, Din păcate pentru el, fostul internaţional Under 21 s-a remarcat doar prin desele sale accidentări grave şi prin scandalurile în care a fost implicat în viaţa sa particulară. Totuşi, Mihai Stoica, omul care la adus la echipă, nu s-a sfiit să declare ori de cîte ori acesta revenea după problemele medicale că fundaşul dreapta se va impune în sfîrşit în primul “11”. “Gabi Matei nu şi-a spus ultimul cuvînt la Steaua. În cel mai scurt timp el va redeveni adevăratul fotbalist pe care îl ştie lumea de la Pandurii“, spunea Mihai Stoica.

Tags: