Life

Mateia a lansat o piesă pentru Ucraina. Cântăreața este originară din Republica Moldova

Mateia, o tânără originară din Republica Moldova, a scos un cover după o piesă celebră. Melodia tinerei este dedicată poporului din Ucraina, care luptă pentru propria țară.
22.03.2022 | 00:47
Mateia a lansat o piesa pentru Ucraina Cantareata este originara din Republica Moldova
Mateia, piesă pentru susținerea Ucrainei. Este un cover după melodia „Zombie”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artista, pe numele său real Elena Matei, a lansat un cover după piesa „Zombie” interpretată de trupa The Cranberries. Vedeta a realizat acest cântec cu inima zbrobită, vâzând ce se întâmplă în aceste momente pe pământ.

Mateia, piesă pentru susținerea Ucrainei. Este un cover după melodia „Zombie”

Mateia consideră că toată lumea are nevoie de pace, speranță și iubire, toate gândurile sale îndreptându-se spre refugiații ucraineni, dar și pentru cei care nu au reușit să plece din țară. Vedeta, care locuiește în America, a vrut să fie aproape de oameni.

ADVERTISEMENT

„Melodia aceasta întotdeauna a fost aproape de sufletul meu pentru că transmite un mesaj puternic. Am înregistrat-o în Los Angeles, acum ceva timp, însă am simțit că acum este momentul potrivit ca oamenii să o redescopere, dar de această dată  în varianta mea.

Fiind  vorba despre un cover și nu despre un videoclip complex al unei piese proprii, filmarea a durat doar două ore. Am vrut ceva simplu pentru că mi-am dorit ca mesajul puternic să capteze toată atenția. Mă simt foarte tristă pentru ceea ce se întâmplă în această perioadă în Ucraina, unde mai am câteva rude.

ADVERTISEMENT

Nu credeam că voi vedea așa ceva în ziua de azi. E o perioadă dificilă pentru noi toți! După doi ani de pandemie trebuie să ne unim, nu să facem război! Îmi place trupa The Cranberries foarte mult, iar piesa Zombie este un tribut adus de mine regretatei soliste Dolores O’Riorda”, a declarat cântăreața pentru click.ro.

Frumoasa artistă este cunoscută în domeniul modei, unde activează de foarte multă vreme. Tânăra este pasionată și de muzică, fiind descoperită în urmă cu ani buni de Adrian Sînă. Lansarea pe piața muzicală a fost făcută sub un alt pseudonim, ”Liv”.

ADVERTISEMENT

Mateia și soțul prezentatoarei Anca Serea au colaborat la piesa „Faină”, lansată pe 1 august 2014. Tânăra a terminat școala de muzică și de ceva vreme colaborează cu branduri și creatori de modă precum Victoria’s Secret, Tommy Hilfiger sau Guess din Statele Unite ale Americii.