Sport

EXCLUSIV / El este jucătorul dorit de Reghe:”Vrea să vină”

Faptul că Alexandru Bourceanu nu va semna prelungirea contractului cu Steaua, ba mai mult jucătorul dorind să plece încă din iarnă, se pare că nu l-a luat de loc prin surprindere Laurenţiu...
24.10.2013 | 12:37
EXCLUSIV  El este jucatorul dorit de RegheVrea sa vina

Faptul că Alexandru Bourceanu nu va semna prelungirea contractului cu Steaua, ba mai mult jucătorul dorind să plece încă din iarnă, se pare că nu l-a luat de loc prin surprindere Laurenţiu Reghecampf.

După ce Pablo Brandan şi-a manifestat deja interesul pentru o revenire în Ghencea, tehnicianul în vîrstă de 38 al roş-albaştrilor studiază şi o altă pistă de înlocuire pentru căpitanul său. FANATIK  a aflat că antrenorul steliştilor s-a deplasat, luni seară, la Chiajna nu doar pentru a urmări la lucru viitoarea adeversară a echipei sale din etapa 12-a, ci şi pentru a spiona evouluţia lui Alexandru Mateiu, fotbalist pe care Meme şi Reghe au pus ochii de mai mult timp.

” Chipciu a pus o vorbă bună pentru Mateiu”

Surse autoriyate din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK că Laurenţiu Reghecampf a strîns date despre Mateiu inclusiv de la Alex Chipciu, iar în această iarnă patronul lui FC Braşov, Ioan Niculaie va primi o ofertă de transfer pentru mijlocaşul său din partea Stelei “Este clar că la Steaua vor veni fotbalişti doar după ce Reghe îşi va da acordul, rar se întîmplă să ajungă în Ghencea jucători precum Neagu, pe care Reghe nu l-a dorit, care aţi văzut şi voi că apoi joacă în echipă din an în paşte. În schimb, cu Mateiu e altă mîncare de peşte. Antrenorul Stelei îl urmăreşte de mai mult timp pe acest jucător, iar acum s-a dus personal să-l vadă la lucru şi la meciul dintre Concordia Chiajna şi FC Braşov.Mai mult, el a purtat o discuţie despre Mateiu şi cu Alex Chipciu, cel care a fost coleg un an de zile la Braşov cu jucătorul dorit de Steaua”ne-a mărturisit sursa respectivă.

“Mateiu e peste Pintilii”

FANATIK a luat legătura cu Aurel Ţicleanu, fostul antrenor al echipei FC Braşov, cel care ne-a dezvăluit ce calităţi îl recomandă pe Mateiu la Steaua. “Băiatul asta e un fotbalist de mare perspectivă. Este clar un jucător de Steaua, iar eu consider că este chiar şi pste Pintilii. Are un fizic bun pentru postul său, undeva în jurul de 1.80 m, un şut foarte puternic, viteză de execuţie şi are avantajul că datorită calităţilor sale apare extrem de mult în timpul partidei la finalizare”, a spus Ţicleanu.

“Nu mai joacă nimic! Trebuie să-şi revină!”

În schimb, patronul “stegarilor”, Ioan Necualie, a declarat pentru FANATIK că dacă mijlocaşul echipei sale joacă în continuare ca în ultima lună, atunci mai mult ca sigur acesta nu va mai ajunge în viaţa lui la Steaua.Mateiu este un fotbalist bun, însă ca el să ajungă la Steaua eu consider că trebuie să joace un fotbal adevărat, iar dacă nu joacă, atunci nu ştiu dacă o să mai evolueze vreodată lîngă Chipciu aşa cum am auzit că îşi doreşte. În plus de asta, sincer nici măcar nu ştiu dacă Reghe a avut ce să vadă la el în meciul de la Chiajna, deoarece aţi văzut şi voi că băiatul asta a jucat doar o repriză,a comentat Necualie posibilitatea transferului lui Mateiu la Steaua.

71 de meciuri a jucat Mateiu pentru FC Braşov reuşind să marcheze 5 goluri

1 selecţie are Mateiu la echipa naţională a României, în amicalul cu Polonia, scor 1-4, din februarie 2013

900.000 de euro este cota lui Mateiu, conform transfermarkt.de

Tags: