Carousel hot news

SCANDAL la Craiova! Un titular, amendat după VICTORIA cu Gaz

Unul dintre cei mai constanţi jucători ai Craiovei a fost amendat! Amenda a fost dictată chiar de patronul craiovenilor, Mihai Rotaru, care a intrat în vestiar imediat după partida câştigată...
29.08.2017 | 15:38

Unul dintre cei mai constanţi jucători ai Craiovei a fost amendat! Amenda a fost dictată chiar de patronul craiovenilor, Mihai Rotaru, care a intrat în vestiar imediat după partida câştigată în faţa echipei Gaz Metan, scor 2-0. Jucătorii au sărit însă în apărarea colegului de vestiar!

Patronul Mihai Rotaru a intrat nervos în vestiar la finalul meciului cu Gaz Metan (2-0), din ultima etapa a 8-a a Ligii 1 Betano. Finanţatorul i-a cerut antrenorului Devis Mangia să-i facă referat lui Alex Mateiu, care a reacţionat nervos după ce a fost schimbat, în minutul 67. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mateiu, ajutat de colegi

Antrenorul a stabilit că ieşirea nervoasă îl va costa pe Mateiu 2000 de euro. Reacţia celorlalţi jucători a fost însă cu totul surprinzătoare. Fotbaliştii au hotărât să pună cu toţii bani pentru a-l ajuta pe Mateiu să-şi achite amenda. Alex Mateiu are patru apariţii ca titular în acest sezon la Craiova, iar în 3 dintre acestea a fost înlocuit.

Jucătorii Craiovei i-au cerut lui Mangia după antrenamentul de astăzi să-i anuleze amenda lui Mateiu şi au anunţat că i-o vor plăti ei, dacă patronul nu se va lăsa consvins de antrenorul italian.

400 de mii de euro este cota de piaţă a lui Alex Mateiu, potrivit transfermarkt.com

83 de meciuri a bifat Mateiu în tricoul Universităţii Craiova

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri