Stiri sportive

LUPTĂ DURĂ pentru Măţel! O forţă a Europei îl vrea ACUM!

Gigi Becali i-a promis lui Laurenţiu Reghecampf că va face în această vară toate eforturile pentru a reuşi transferul la Steaua al lui Alexandru Măţel, deşi Ioan Niculae, patronul Astrei, i-a...
10.05.2014 | 15:00
LUPTA DURA pentru Matel O forta a Europei il vrea ACUM

Gigi Becali i-a promis lui Laurenţiu Reghecampf că va face în această vară toate eforturile pentru a reuşi transferul la Steaua al lui Alexandru Măţel, deşi Ioan Niculae, patronul Astrei, i-a avertizat pe “roş-albaştri” că dacă doresc să facă această achiziţie, suma de pornire pentru eventualele negocieri începe de la 3.000.000 de euro.Steaua îl vrea pe Măţel? Foarte bine, să vină să ne pună pe masă cel puţin 3.000.000 de euro şi abia de atunci vom începe eventualele discuţii. Cum ei au l-au vîndut pe Chiricheş, care e titular la echipa naţională, cu 8.500.000 de euro, atunci noi de ce oare nu am  putea obţine o sumă frumoasă pe Măţel, că la rîndul său şi el este titular la echipa naţională, nu?”a  spus în urmă cu ceva timp pentru FANATIK.RO finanţatorul giurgiuvenilor.

Sporting Lisabona l-a urmărit la meciul cu Săgeata Năvodari

În aceste condiţii, latifundiarul din Pipera chiar trebuie să facă eforturi uriaşe pentru achiziţionarea lui Măţel, după ce FANATIK.RO a aflat că internaţionalul Astrei este monitorizat de cîteva luni de Sporting Lisabona. Măţel este un fotbalist foarte bun, iar faptul că el a jucat bine la echipa naţională nu avea cum să nu atragă atenţia şi marilor cluburi din Europa. Astfel, de cîteva luni este monitorizat cu atenţie de oficialii lui Sporting Lisabona, care la meciul cu Săgeata Năvodari l-au urmărit pe viu, din tribune”, ne-a spus o sursă din anturajul echipei patronate de Ioan Niculae.

500.000 pentru împrumut plus 1.500.000 dacă o să confirme după un an

În continuare, sursa respectivă ne-a dezvăluit că oficialii lui Sporting Lisabona vor să-l împrumute momentan pe Măţel, iar dacă jucătorul va confirma într-un an de zile, atunci le vor propune omologilor din România un transfer definitiv: Portughezii sînt dispuşi să-i ofere Astrei 500.000 de euro pentru un împrumut de un an de zile, iar în cazul în care Măţel va confirma, atunci le vor oferi giurgiuvenilor 1.500.000 de euro pentru un transfer defintiv. Mai mult ca sigur oficialii lui Sporting îl vor urmări pe Măţel şi la finala cupei României, cu Steaua”.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-ASTRA GIURGIU, LIGA 1 (18.12.2013)

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Marius Niculae a jucat la Sporting între anii 2001-2004

În cazul în care Alexandru Măţel va ajunge la Sporting Lisabona, nu ar fi primul fotbalist  român care ar juca la echipa portugheză. Între anii 2001 şi 2004 fostul atacant al lui Dinamo Marius Niculae a evoluat la această formaţie pentru care a reuşit 15 goluri în 60 de partide. Însa, din cauza faptului că a suferit o accidentare gravă, “Săgeată” a trebuit să stea în afara gazonului o lungă perioadă de timp, după care nu a mai avut randamentul bun dinaintea indisponibilizării.

SUPERLIGA 2004/05

Tags: