"Matematicianul" Pustai nu se dezminte: "Cu patru puncte scăpăm de retrogradare"

Deşi echipa sa încă se luptă cu şanse mari pentru primul loc în "play-out", antrenorul Cristi Pustai îşi face calcule în ceea ce priveşte evitarea retrogradării. "Matematicianul" de pe banca formaţiei Gaz Metan Mediaş a afirmat, după meciul de la Timişoara, că echipa sa mai are nevoie doar de 4 puncte pentru a-şi asigura locul în Liga 1 (deşi Gazul are nu mai puţin de 13 puncte avans faţă de locul de baraj...). În rest, aceeaşi resemnare după evitarea play-out-ului şi aceleaşi lamentări în legătură cu numeroasele ratări ele elevilor săi în atac şi greşelile copilăreşti din apărare...

"Am fost la un pas de play-off, iar după acel moment am reuşit doar două victorii. Nu mă plâng că am o apărare slabă, dar sunt unii jucători care ar putea da mai mult. Facem mereu greşeli copilăreşti şi astfel ţinem adversarul în joc. Apoi, chiar dacă nu am adunat prea multe puncte, am ratat extrem de mult, ceea ce înseamnă că avem un joc de calitate. E trist să pierzi în minutul 90, dar acesta este fotbalul, mai ales când tu ratezi de la doi metri...", a declarat antrenorul Cristan Pustai.

Jucătorul medieşenilor Eric de Oliveira era supărat şi din cauza înfrângerii, dar şi pentru că arbitrul Marius Avram nu a dictat penalty la o fază din repriza secundă, când a fost călcat în careu.

"Sunt dezamăgit pentru că n-am putut să obţinem cele 3 puncte şi n-am fost capabili să punem în aplicare ce am pregătit pentru acest joc, mai ales că aveam şansa să trecem pe primul loc în play-out. La mine a fost penalty clar, dar unii dintre arbitri nu sunt de nivelul Ligii 1. Chiar nu înţeleg cum ai pretenţii să arbitrezi în Europa, dacă nu eşti în stare să duci bine la capăt un meci în prima ligă din România. Dar, nu din această cauză am pierdut astăzi, noi suntem principalii vinovaţi, pentru că am ratat mult, iar adversarii au avut o singură ocazie şi au înscris", a afirmat Eric.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091