Sport

EXCLUSIV. Croatul Poljak a semnat cu Astra! Ce contract a primit

UPDATE, 12 iulie. Croatul Mateo Poljak a semnat cu Astra un contract pentru următoarele două sezoane, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate....
13.07.2017 | 00:07
EXCLUSIV Croatul Poljak a semnat cu Astra Ce contract a primit
ADVERTISEMENT

UPDATE, 12 iulie. Croatul Mateo Poljak a semnat cu Astra un contract pentru următoarele două sezoane, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate.

prezentare

UPDATE, 12 iulie. Mateo Poljak este în aceste momente la sediul clubului Astra Giurgiu unde semnează contractul. Jucătorul croat va avea un salariu lunar de 8000 de euro pe doi ani de contract la echipa lui Edi Iordănescu. 

ADVERTISEMENT

Mateo Poljak va fi noul jucător al celor de la Astra Giurgiu. După vânzarea lui Cristi Săpunaru la Kayerispor, trupa lui Edi Iorănescu a început să se întărească şi, în zilele următoare, va oficializa un nou transfer din banii pe care urmează să-i primească pentru cedarea fundaşului la echipa antrenată de Marius Şumudică. Numai că nu este vorba de o investiţie în sumă de transfer, ci în salariul jucătorului şi în bani la semnătură.

Prima achiziţie se numeşte Mateo Poljak, este croat şi are 27 de ani. Poate evolua pe postul de mijlocaş central defensiv şi are în spate o carieră în care a bifat două echipe din Croaţia natală, Lokomotiva Zagreb şi Dinamo Zagreb (clubul care l-a crescut), iar apoi a fost achiziţionat pentru 300.000 de euro de australienii de la Western Sydney în 2012. În 2015 a fost cumpărat de Newcastle Jets, tot din prima ligă din Australia. A fost titular indiscutabil la toate echipele la care a evoluat, în afară de Dinamo Zagreb. Acum, la Astra va câştiga 10.000 de euro pe lună, plus 30.000 de euro bani la semnătură.

ADVERTISEMENT

“Ne-a plăcut jucătorul, l-am urmărit şi ne-am înţeles. Este un mijlocaş central defensiv foarte bun, ne poate ajuta foarte mult şi dorim să-l luăm. Nu a semnat încă, va veni chiar zilele acestea să facă vizita medicală. Dacă totul va fi în regulă, imediat vom parafa contractul”, a confirmat preşedintele Astrei, Dani Coman, pentru FANATIK.RO.

Pe lângă Mateo Poljak, Astra mai pregăteşte şi alte transferuri pentru întărirea lotului. “Până miercuri vom mai face patru transfeuri. Suntem în discuţii avansate, urmează să ne înţelegem şi să semnăm”, a spus Dani Coman. Astra Giurgiu a schimbat aproape tot lotul în această vară, rămânând fără principalele vedete, plecate la Steaua sau Kayserispor. Dintre jucătorii importanţi, doar Alex Ioniţă a rămas la Giurgiu.

ADVERTISEMENT