Balotelli, băiat CUMINTE. S-a retras la ŢARĂ şi vrea să fiu un EXEMPLU!

Claudiu Melinte   
în Pariuri sportive
17/10/2014, 16:27
Balotelli, băiat CUMINTE. S-a retras la ŢARĂ şi vrea să fiu un EXEMPLU! GALERIE FOTO

Mario Balotelli s-a făcut băiat cuminte! Chiar dacă este greu de crezut, atacantul italian care a venit în această vară la Liverpool a spus-o cu gura lui… ”Am făcut greşeli în trecut ca orice tînăr, dar de cînd am venit la Liverpool m-am maturizat. Ziarele au scris multe lucruri despre mine şi au exagerat mereu”, spune Balotelli într-un interviu acordat revistei britanice ”Sport”. Una dintre poveştile care au fost publicate în tabloide era despre o scenă haluciantă petrecută în casa lui Balotelli. Mai precis, în vremea în care juca pentru Manchester City, Balotelli a aprins mai multe artificii în sufrageria casei sale. ”Întîmplarea cu artificiile a fost adevărată, dar n-am fost eu cel care le-a aprins. Presa a spus că eu am fost responsabil, dar nu este aşa. Vedeţi, exact despre asta vorbeam mai devreme… ziarele exagerează!” îşi continuă atacantul de culoare ”pledoaria”.

Locuieşte la ţară!

În multe rînduri, Balotelli şoca prin ”năzdrăvăniile” sale. S-a îmbrăcat cu tricoul cu AC Milan în timp ce era sub contract cu Inter Milano, şi-a camuflat maşina în culorile folosite de armată. A fost amendat cu 400.000 de euro că a fost la un club de striptease cu două zile înainte de un meci. Aproape şi-a ucis cîinele din cauza vitezei cu care circula spre unul dintre antrenamentele lui AC Milan. După toate aceste episoane amuzante, Mario Balotelli jură că s-a făcut băiat cuminte. ”N-am nici un fel de problemă în afara terenului pentru că sînt tot timpul acasă. Nu mai ies pe nicăieri! Locuiesc la ţară. În momentul de faţă mă gîndesc doar la fotbal. Singurele probleme pe care le am sînt în terenul de joc. Sper să marchez mai multe goluri. Asta este problema mea cea mai mare! Vreau să fiu un exemplu. Lumea mă cunoaşte după felul în care m-a prezentat tabloidele. Vreau să mă cunoască şi după felul în care joc fotbal”, a spus Mario Balotelli.

1413533777186_wps_3_Mario_and_LuckyJPG_jpg

A ajuns la cea de-a 14 iubită!

Mario Balotelli este un jucător ”vînat” de multe fete frumoase. S-a logodit înainte de startul Cupei Mondiale cu Fanny Neguesha i-a promist iubire eternă, au fost foarte aproape să se căsătorească, însă la cîteva luni distanţă, în toamnă, s-a descotorosit de ea şi s-a afişat cu o nouă nouă prietenă! Tobby Brown (foto jos), un model de lenjerie intimă, este cea de-a 14-a iubită a lui Balotelli, după Barbara Guerra, Betty Kourakou, Dayane Mello, Melissa Castagnoli, Sophie Reade, Sara Galimberti, Raffaella Fico, Chloe Evans, Jenny Thompson, Desirée Busetto, Vanessa Lawrens, Eliana Cartella şi Fanny Neguesha!

brown

Închide ×