Bănel ŞOCHEAZĂ: “Tata cred că e NEBUN. Nu are ciroză. MĂ ŞANTAJEAZĂ”

Marian Nicoliţă, tatăl lui Bănel, l-a acuzat, ieri, pe fotbalist că-l lasă să trăiască în mizerie, deşi este suspect de ciroză. Mai mult, părintele jucătorului lui Nantes susţine că...
08.01.2014 | 11:10
Banel SOCHEAZA Tata cred ca e NEBUN Nu are ciroza MA SANTAJEAZA
ADVERTISEMENT

Marian Nicoliţă, tatăl lui Bănel, l-a acuzat, ieri, pe fotbalist că-l lasă să trăiască în mizerie, deşi este suspect de ciroză. Mai mult, părintele jucătorului lui Nantes susţine că fiul său a ajuns să-l urască, motiv pentru care nu-l lasă să-şi cunoască nepoţica. În replică, Bănel a declarat că tatăl său îi cere constant bani, iar atunci cînd îl refuză, bătrînul preferă să iasă în presă şi să lanseze atacuri dure la adresa sa. “Cred că-i nebun, mă, fraţilor, sau că vrea să profite de mine! Nici nu ştiu a cîta oară îmi cere bani ca să se întoarcă în ţară, el fiind la muncă în Italia. Am ţinut legătura printr-unul dintre fraţii mei. În noiembrie mi-a cerut bani ca să stea cîteva zile în Bucureşti. I-am trimis. În urmă cu două zile, fratele meu mi-a spus că vrea din nou bani să vină în ţară că nu mai are de lucru în Italia. I-am transmis că nu-i mai dau nimic pentru lucruri de genul ăsta. Simt că mă şantajează. Cum nu i-am mai dat, a apărut cu declaraţii în presă ca să mă umilească. Asta ce-i? Îi transmit că, dacă mai apare la televizor sau în presă cu declaraţii jignitoare la adresa mea, nu-l mai recunosc de tată! Mă doare sufletul, dar nu mai pot. Acum a făcut aceste declaraţii special de ziua mea şi a reuşit să mi-o strice. Cred că este a cincea oară cînd îi dau bani să se ducă afară ca să muncească şi tot de atîtea ori ca să se întoarcă. El nu este în stare să strîngă 100 de euro pentru drum?! A şasea oară nu mai sînt prost… Unde-i logica, fraţilor?”, a spus Banel Nicolita pentru Ring.

“Nu a vrut să-i cumpăr casă, ci să-i dau lui banii respectivi”

Mai mult, fotbalistul susţine că a dorit să-i cumpere o casă tatălui său, însă acesta din urmă a refuzat. “Am vrut să-i iau casă luna aceasta, însă mi-a zis că el e plecat în Italia pînă în mai şi nu putem face asta. I-am zis că nu e nici o problemă, cînd va vrea el, atunci îi iau casa. I-am transmis însă că voi trece o clauză în actul de vînzare-cumpărare ca să nu o poată înstrăina atît timp cît trăiesc eu. Cînd a auzit asta, a spus că nu mai vrea casă, ci să-i dau lui banii respectivi. Trageţi şi voi concluzia ce vrea el de la mine… Mă doare sufletul că-i tatăl meu. Doar de ce nici unul dintre fraţii mei nu este cu el? De ce nici unul nu vrea asta? Concluzia mea este că sînt şantajat. Eu cred în Dumnezeu…”, a spus Bănel.

ADVERTISEMENT

„Nu are ciroză, acum două luni era sănătos tun”

De asemenea, Bănel nu crede că tatăl său ar suferi de ciroză, fiind de părere că acesta minte. “Nu cred nici povestea cu ciroza. În urmă cu vreo două luni şi-a făcut analizele medicale şi a spus că-i sănătos tun. Acum, brusc, s-a îmbolnăvit. Am încercat de multe ori să-mi împac părinţii, însă mama nici nu vrea să audă. Îmi spune că a suferit prea mult din cauza lui şi nu poate să uite tot răul pe care l-a făcut. Eu am şi forţat-o aşa, în numele meu, să facă asta, însă nu vrea şi pace. Mă doare sufletul pentru toate, însă mă simt neputincios în faţa acestor probleme”, a încheiat Bănel.

71223-0-marian_nicolita1