Carousel hot news

Scandal fără sfîrşit. Cristea cere Stelei DAUNE MORALE!

Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF l-a declarat liber pe Adrian Cristea, obligînd clubul Steaua la plata sumei de 20.000 de euro, drepturi financiare aferente lunilor...
Autori: Andrei Trifan, George Nistor | 21.02.2014 | 18:35
Scandal fără sfîrşit. Cristea cere Stelei DAUNE MORALE!

Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF l-a declarat liber pe Adrian Cristea, obligînd clubul Steaua la plata sumei de 20.000 de euro, drepturi financiare aferente lunilor decembrie 2013 şi ianuarie 2014.  Fotbalistul adus în vară de Reghecampf pentru a da “culoare” jocului nu s-a impus în lotul roş-albaştrilor, avînd doar 12 prezenţe în toate competiţiile. Lăsat pe tuşă, mijlocaşul de 30 de ani a fost foarte aproape de un transfer la formaţia din prima ligă israeliană, Maccabi Petah Tikva, însă oficialii stelişti i-au pus o condiţie acestuia pentru ca mutarea să se realizeze. Pentru a pleca de la Steaua, “Prinţului” i s-a impus să renunţe la prima de calificare în grupele Ligii Campionilor în valoare de 120.000 de euro. Pentru piedica pusă de Steaua, jucătorul este dispus să ceară daune importante clubului.

Vrea prima cu orice preţ!

Venirea la Steaua a fost considerată de mulţi oameni de fotbal drept “ultimul tren” al carierei pentru Adrian Cristea, însă după numai cîteva luni, jucătorul nu a mai fost plătit ca urmare a evoluţiilor slabe şi a deselor scandaluri care l-au pus pe prima pagină a tabloidelor, o tehnică des utilizată de Gigi Becali. De altfel, la întoarcerea în Ghencea, i s-a transmis că Steaua nu se va mai baza pe serviciile sale, urmînd să se antreneze singur. Pentru a-şi căuta dreptatea, fostul jucător al Petrolului este decis să meargă pînă în pînzele albe pentru a recupera prima de calificare în Ligă. Acesta se judecă în continuare la comisiile FRF şi are şanse mari de a obţine ceea ce a cerut, mai ales că la primul termen a cîştigat.

O acţionează şi în civil

Convins că oficialii Stelei au făcut un abuz în ceea ce priveşte situaţia sa, “Prinţul” este dispus să solicite şi alte sume de bani, însă de această dată pe cale civilă. Conform surselor FANATIK.RO, jucătorul rămas liber de contract oficial îi va cere în instanţă clubului salariul pînă la sfîrşitul contractului, însumînd 170.000 de euro, bani aferenţi celor 17 luni rămase pînă la expirarea angajamentului în iunie 2015. Cristea ar putea rămîne fără echipă pînă în vară şi cu un deficit de imagine după toată această poveste, iar banii pe care îi va solicita vor reprezenta daune morale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!