“Briliantul” se face antrenor. Cine sînt MODELELE pe care vrea SĂ LE URMEZE

Adrian Mutu împlineşte astăzi 35 de ani şi se gîndeşte doar la revenirea în ţară, unde va juca la Petrolul Ploieşti. "Briliantul" a declarat că familia îl va însoţi în România, odată...
08.01.2014 | 10:22
Briliantul se face antrenor  Cine sint MODELELE pe care vrea SA LE URMEZE
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu împlineşte astăzi 35 de ani şi se gîndeşte doar la revenirea în ţară, unde va juca la Petrolul Ploieşti. “Briliantul” a declarat că familia îl va însoţi în România, odată ce va începe antrenamentele cu noua sa echipă, Petrolul Ploieşti. “Zilele următoare merg în Franţa, să-mi reziliez înţelegerea cu Ajaccio, iar apoi mă voi alătura lotului condus de Cosmin Contra. Nu mai există nici un dubiu. Mă voi bate la titlu în Liga 1 cu Petrolul. Revin în România cu tot familionul. Nu pot sta departe de fetele mele. Ele mi-au dat mereu puterea să merg mai departe. De cîte ori îmi va permite programul, voi face naveta între Bucureşti şi Ploieşti. Sînt obişnuit cu stilul ăsta de viaţă. N-am probleme cu condiţia fizică. În fiecare dimineaţă, m-am trezit cu noaptea în cap. Am alergat pe plajă, desculţ, pe nisip. Trag tare vreo două ore, apoi mă retrag. Temperatura urcă la 30 de grade, nu-i de joacă”, a spus Mutu pentru Libertatea.

“Mă apuc de antrenorat, Contra şi Reghe sînt modelele mele”

Atacantul a dezvăluit şi care sînt planurile sale de viitor, odată ce va renunţa la cariera de fotbalist profesionist. “M-am gîndit bine la acest lucru şi mi-am promis ca, timp de încă un an şi jumătate, să dau totul pe teren. N-am renunţat nici la naţională. Şi n-o voi face pînă la finalul carierei. Indiferent cine va prelua prima reprezentativă, eu voi răspunde prezent, dacă voi fi convocat. Apoi, nu ştiu, mai am un gînd care îmi tot dă târcoale… După ce-mi voi agăţa ghetele în cui, vreau să-mi încerc norocul în antrenorat. Contra şi Reghecampf sînt exemple pentru mine. Sînt tehnicieni tineri, care s-au făcut respectaţi. Îmi mai plac Dan Petrescu, căruia îi doresc din tot sufletul să ajungă la Chelsea, şi nea Mircea Lucescu, poate cel mai valoros tehnician român”, a spus Mutu pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

A păţit-o înainte de Revelion

Referitor la faptul că astăzi împlineşte 35 de ani, Adrian Mutu a declarat: “O vîrstă frumoasă, Doamne, cum a zburat timpul… Nu-mi doresc decît să fiu sănătos, atît eu, cît şi familia mea. Petrec cu familia, la Santo Domingo, la plajă. Am un program special, dedicat fetiţelor mele, Adriana şi Maya. Dar şi soţiei mele, Consuelo. Sînt cel mai fericit din lume cînd ne bălăcim împreună. Pe 30 decembrie, înainte de Revelion, m-a luat valul. La propriu! Provocat de fete, am sărit după ele în apă, doar că am făcut-o fără să mai scot telefonul din buzunar. S-a dus naibii, cu tot cu pozele din el!”.

“Consuelo a fost şi va rămîne dragostea vieţii mele”

Adrian Mutu nu poate uita nici acum prima întîlnire pe care a avut-o cu actuala sa soţie, Consuelo. “Mi-aduc aminte de clipa în care am cunoscut-o pe Consuelo… Se întîmpla în Italia, la Roma. Ştiţi bine că nu eram vreun ruşinos, dar cînd am văzut-o, m-am îndrăgostit pe loc. M-a ţinut în «joc de glezne» luni bune pînă să-mi dea de înţeles că şi ea mă place. Consuelo este o femeie puternică, ştie ce vrea de la viaţă. Este o persoană educată, care mi-a impus respect încă de la început. A fost şi va rămîne dragostea vieţii mele. Nu întîmplător este şi mama copiilor mei! Ea m-a sprijinit ori de cîte ori am greşit sau lucrurile n-au mers aşa cum îmi propusesem”, a încheiat Mutu.

ADVERTISEMENT

adrian-si-consuelo-mutu