Carousel hot news

Scapă FCSB de starul lui Sporting? Ex-jucătorul Barcelonei s-a “rupt”

FCSB ar putea să aibă o misiune uşurată în încercarea de a marca la Bucureşti împotriva lui Sporting şi de a se califica în grupele Champions League. Unul dintre cei mai importanţi...
20.08.2017 | 16:51
Scapă FCSB de starul lui Sporting? Ex-jucătorul Barcelonei s-a

FCSB ar putea să aibă o misiune uşurată în încercarea de a marca la Bucureşti împotriva lui Sporting şi de a se califica în grupele Champions League. Unul dintre cei mai importanţi jucători ai lusitanilor s-a accidentat şi ar putea să lipsească de la returul de la Bucureşti, de pe 23 august, pe Naţional Arena.

Este vorba de Jeremy Mathieu, fundaşul francez venit în această vară de la Barcelona. Jucătorul din Hexagon a acuzat dureri la glezna dreaptă şi a cerut să fie înlocuit în minutul 84 al partidei disputate în deplasare la Guimaraes, câştigată cu 5-0 de viitoarea adversară a roş-albaştrilor. Antrenorul Jorge Jesus l-a înlocuit şi speră că acesta va fi refăcut până la returul cu FCSB.

Mathieu accidentat. “Nu e la fel când joci fără el!”

De altfel, tehnicianul lusitanilor s-a declarat circumspect în ceea ce priveşte şansele lui Mathieu de a evolua pe Arena Naţională. “Leziunea lui Mathieu mă îngrijorează. E un jucător care dă stabilitate liniei defensive. Nu e deloc acelaşi lucru să joci fără el”, a declarat antrenorul”leilor”.

Mathieu are 33 de ani, a jucat la Barcelona pe postul de fundaş stânga, iar în această vară, când a semnat cu Sporting, a declarat că vrea să evolueze doar în centrul apărării, pentru că e singura poziţie care i se potriveşte. Francezul a mai evoluat în carieră pentru Sochaux, Bordeaux şi Valencia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri