Sport

Cristiano Ronaldo, ținta glumelor lui Nemanja Matic pe Instagram: „Ești bine?”. Foto

Nemanja Matic a făcut glume pe Instagram, pe seama lui Cristiano Ronaldo, iar Bruno Fernandes a comentat și el la postarea internaționalului sârb.
24.12.2021 | 17:39
Cristiano Ronaldo tinta glumelor lui Nemanja Matic pe Instagram Esti bine Foto
ADVERTISEMENT

Tot momentul s-a întâmplat după ce Nemanja Matic s-a aflat în echipa câștigătoare la un antrenament al „diavolilor roșii”, din echipa adversă făcând parte starul portughez.

La o zi distanță de când a fost postată fotografia, Nemanja Matic a strâns peste 150.000 de like-uri, iar fanii lui United s-au distrat copios în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, ținta glumelor lui Nemanja Matic pe Instagram

Cristiano Ronaldo a fost ținta glumelor lui Nemanja Matic într-o postare de pe contul sârbului de Instagram. Matic s-a aflat în echipa câștigătoare la un antrenament al „diavolilor roșii”, unde l-a avut adversar pe Cristiano.

„Echipa câștigătoare! Cristiano, ești bine?”, a scris Nemanja Matic la descrierea pozei, moment în care și Bruno Fernandes, conațional al lui Cristiano Ronaldo, a intervenit în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

„SIUUUUUU”, a fost replica scrisă de Bruno Fernandes, cu trimitere la bucuria unică a lui Cristiano Ronaldo după marcarea golurilor, bucurie care a fost rapid adoptată de suporterii din întreaga lume, în special de cei ai lui Real Madrid, Juventus și Manchester United, echipele la care a evoluat portughezul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nemanja Matic (@nemanjamatic)

„Nu-l provoca pe Cristiano!”

Fanii lui Manchester United s-au distrat copios în secțiunea de comentarii de la postarea lui Nemanja Matic și un suporteri i-a scris sârbului că nu trebuie să îl provoace pe Cristiano.

ADVERTISEMENT

„Nu îl provoca pe Cristiano, că se va întrece cu tine până când te va învinge de alte 100 de ori”, a fost replica unui suporter al „diavolilor roșii”.

Cristiano Ronaldo continuă să scrie istorie chiar și acum când se apropie de 37 de ani, reușind să depășească borna de 800 de goluri în toată cariera.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon de Premier League, Cristiano Ronaldo a reușit să înscrie șapte goluri și să ofere două pase decisive, fiind unul dintre golgheterii campionatului.

Și în UEFA Champions League, portughezul merge la fel de bine, reușind să înscrie șase goluri în faza grupelor, goluri cruciale pentru calificarea lui Manchester United.

Nu în ultimul rând, anul 2021 a mai consemnat încă un moment unic în fotbal reușit de Cristiano Ronaldo, și anume că a depășit recordul de goluri pentru echipa națională, deținut până nu demult de iranianul Ali Daei.

  • 37 de ani va împlini Cristiano Ronaldo pe 5 februarie
  • 35.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT