Life

Matilda Pascal Cojocărița, amintiri înfiorătoare. Cum a fost bătută de soț și decizia pe care a luat-o după ce și-a pierdut părinții

Matilda Pascal Cojocărița are amintiri înfiorătoare. Artista, bătută de primul soț. Ce a făcut cântăreața după ce și-a pierdut părinții.
20.03.2023 | 13:30
Matilda Pascal Cojocarita amintiri infioratoare Cum a fost batuta de sot si decizia pe care a luato dupa ce sia pierdut parintii
Matilda Pascal Cojocărița a trecut prin momente grele. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Matilda Pascal Cojocărița are amintiri înfiorătoare din prima căsnicie, cea cu Ioan Cojocăriță. Fostul soț a avut momente în care a lovit-o pe interpreta de muzică populară. De altfel, artista a trecut prin clipe grele după ce și-a pierdut părinții și sora.

Matilda Pascal Cojocărița, amintiri înfiorătoare

Interpreta de muzică populară este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și se bucură de succes și acum, la vârsta de 64 de ani. Cu toate că acum îi merge bine pe toate planurile, Matilda Pascal Cojocărița a trecut și prin momente dificile în viață.

ADVERTISEMENT

Deși l-a iubit foarte mult pe primul soț, relația dintre ei nu a fost lipsită de probleme. Cei doi au divorțat după 13 ani de căsnicie, iar bărbatul a avut și momente în care a lovit-o. Totodată, artista spune că din prima căsnicie a rezultat cel mai bun lucru din viața ei, adică Alin, fiul el și al fostului soț.

Fostul soț al interpretei, Ioan Cojocăriță, s-a stins din viață în urmă cu aproximativ doi ani. Solista spune că primii ani ai căsniciei au fost frumoși. Atunci când se adunau mai multe supărări, bărbatul devenea agresiv fizic.

ADVERTISEMENT

“La 21 de ani și jumătate, când m-am căsătorit cu el, a fost foarte frumos, a fost o tinerețe frumoasă, un cuplu frumos, admirabil, admirat de lume.

Era un om interior, nu se exterioriza, nu mi-a zis niciodată de ce te duci, nu mi-a zis niciodată unde te duci, nu a ținut cont cu cine mă duc, în turnee, în spectacole.

ADVERTISEMENT

Probabil că era un om interiorizat, suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi. O făcea, cel puțin o dată, de două ori pe an, dar o făcea urât.

Nu aș fi meritat lucrul acesta, pentru că eram omul corect, a fost primul bărbat din viața mea și nu cred că aș fi meritat lucrul ăsta”, a dezvăluit Matilda Pascal Cojocărița în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Matilda Pascal Cojocărița, decizia luată după ce și-a pierdut părinții

Cântăreața a trecut prin momente cumplite după ce și-a pierdut mama, tatăl și sora. Deși era devastată de durere, Matilda Pascal Cojocărița a urcat pe scenă de fiecare dată, cu zâmbetul pe buze.

“Când a murit tata, l-am îngropat și a doua zi am cântat la Huși. Când a murit sora, am plecat de la patul ei spre concert, la Focșani, și în urmă a murit. A trebuit să cânt.

Mama a murit într-o noapte de vineri spre sâmbătă și aveam sâmbătă seara eveniment la București. Am lăsat tot, cum se spune, întinsă pe masă, am plecat și mi-am făcut datoria față de oameni”, a mai povestit artista în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai.

Interpreta de muzică populară este o persoană care se ține de cuvânt, motiv pentru care a urcat pe scenă, chiar dacă unele cântări au avut loc imediat după ce a suferit aceste pierderi. Pentru artistă este foarte important să-și respecte promisiunile.

“Este foarte important, în viață, să-ți ții cuvântul. E foarte greu, e dureros, dar în momentul în care încep să cânt, sunt numai acolo și uit de tot. Asta este meseria și ăsta este profesionalism, cred”, a explicat aceasta.

ADVERTISEMENT