Life

Matilda Pascal Cojocărița, în doliu. „Soarta a fost crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna”

Veste tragică. Matilda Pascal Cojocărița este în doliu după ce a pierdut o persoană importantă din viața ei.
19.09.2021 | 13:16
Matilda Pascal Cojocarita in doliu Soarta a fost cruda si nea despartit pentru totdeauna
Matilda Pascal Cojocărița, în doliu. „Soarta a fost crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna”. Foto: Faebook
ADVERTISEMENT

Sunt momente dificile pentru cântăreața de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița.

Vedeta e în doliu, după ce în această dimineață a anunțat pe pagina sa de socializare că fostul ei soț a încetat din viață.

Vestea tristă a fost dată chiar de cântăreață. Acesta a anunțat pe Facebook decesul fostului său soț, Ioan Cojocărița, alături de care a „petrecut anii tinereții, 13 la număr”.

ADVERTISEMENT

Matilda Pascal Cojocărița, în doliu! A murit fostul ei soț, tatăl fiului ei. „Drum lin catre stele Jane”

Interpreta de muzică populară a publicat o fotografie alături de fostul soț și fiul lor. Imaginea este însoțită de un mesaj emoționant.

Foto: Facebook

Matilda Pascal Cojocărița și fostul ei soț rămăseseră într-o relație de prietenie.

”Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tineretii, 13 la numar , cu care am inceput viata de familie, OMUL care mi-a daruit cel mai frumos si scump cadou de pe pamant , pe Alin , copilul nostru .

ADVERTISEMENT

Am ramas intr-o frumoasa relatie de prietenie pe viata .

De data aceasta soarta a fost mult mai cruda si ne-a despartit pentru totdeauna …ne-ai parasit! Nu ne ramane decat sa ne rugam pentru sufletul tau nobil!

Drum lin catre stele Jane ! Dumnezeu sa te ierte si sa-ti odihneasca sufletul in pace !”, este mesajul postat pe Facebook de îndrăgita cântăreață de muzică populară.

ADVERTISEMENT

A murit fostul soț al artistei Matilda Pascal Cojocărița

Vedeta avea un copil din fosta căsnicie cu Ioan Cojocărița, pe Alin. Fostul soț traia în Italia. Cei doi rămăseseră într-o relație bună de prietenie. În vârstă de 62 de ani, interpreta muzică populară este extrem de îndurerată de vestea neașteptată.

Matilda Pascal s-a născut la Vaslui. Studiile liceale și le-a absolvit la Liceul Emil Racoviță din Iași, cursuri serale, iar cele superioare la Facultatea de Muzică, în cadrul Universitații Spiru Haret. Ulterior a absolvit și masteratul în folclor.

ADVERTISEMENT